back to top

NAJAVA DANA / Liverpool, Juventus, Dortmund, Barcelona i finale Kopa Libertadores!

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama.

Liverpool-Southampton, 16.00 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

S obzirom da je Liverpul slomio Tobdžije sa 4:0, a zatim i Porto u Ligi šampiona sa 2:0, Sautempton ne očekuje ništa dobro. Klop je na potezu, a Salah i Mane u špicu meča iz koga će Sautempton teško moći da izvuče bodove ukoliko nastavi da igra loše, kao protiv Noriča kada je poražen sa 2:1.

Juventus- Atalanta , 18.00 (Fudbal, Italija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Podignutog samopouzdanja posle pobeda nad Fjorentinom i Laciom, otišao je Juventus na noge šampionu Evrope sredinom nedelje, ali ga je tamo srozao. Stara dama zato u lošem raspoloženju dočekuje Atalantu koja je poslednji međusobni okršaj izgubila, ali je na sedam pre toga poražena samo jednom. Međutim, kada gostuje u Torinu pobeda kao opcija ne postoji.

Villareal- Barcelona, 21.00 (Fudbal, Španija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Barselona ima priliku da produži niz bez poraza na četiri meča u Primeri. Pobedila je Espanjol sa 1:0 proteklog vikenda i prekinula seriju od četiri meča bez pobede. Viljareal je na 12. poziciji sa 16 bodova, a poslednji je osvojio remizirajući 1:1 protiv Selte u Vigu. Blaugrana prilično dobro stoji kada su u pitanju sudari sa Viljarealom, pošto su bez poraza protiv momaka Unaja Emerija na 26 poslednjih okršaja.

Wolfsburg-Dortmund, 15.30 (Fudbal, Nemačka 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Dortmund je izgubio na tri od poslednja četiri gostovanja. Izostanak Halanda posebno se oseća van Vestfalena, pošto Donjel Malen za sada ne opravdava epitet najvećeg pojačanja. Ne računajući Norvežanina napadači Milionera postigli su svega dva gola ove sezone. S druge strane, Vukovi se uzdaju u odličnu formu Luksa Nmeče, odnosno u povratnika u startnih 11 i prvog strelca Vuta Veghorsta.

Možda te zanima