back to top

Nacionalni kupovi širom Europe, nekoliko derbija

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

SPORTING – PORTO, 21.45, (Fudbal, Kup Portugala), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Meč koji se može okarakterisati kao finale pre finala, jer ko god da bude pobednik ovog polufinalnog para biće veliki favorit u borbi za trofej, pošto se u drugom sastaju Tondela i Mafra. Već dva puta su Porto i Sporting u tekućoj sezoni delili megdan u šampionatu, i oba puta meč je završen identičnim ishodom – remijem.

FJORENTINA – JUVENTUS, 21.00, (Fudbal, Kup Italije), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Staroj dami fali sedam bodova da stigne vodeći Napoli u Seriji A, pa je Kup Italije idealan da se pokuša osvajanje trofeja. Nevolja je što ih čeka solidna Fjorentina kojoj su prošli put teškom mukom izvukli remi, kao i umor od Lige šampiona i X ishoda sa Viljarealom. Alegri će morati da se namuči kako bi savladao ovu prepreku, a utakmica može da bude neizvesna.

VALENSIJA – ATL. BILBAO, 21.30, (Fudbal, Kup kralja Španije), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Egal po svim parametrima! I prva utakmica bila je takva, kao i konačnih 1:1. Kuriozitet je to što su se poslednje tri utakmice para završile istim rezultatom, a na ukupno četiri dolazio X, svaki put sa GG ishodom. Videćemo, mogu li Slepi miševi da preokrenu tok istorije, odnosno da iskoriste prednost domaćeg terena.

Možda te zanima