back to top

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Engleska 1,53, Danska 2,30!

Drugi upravo čitaju

Nigdje nećete moći da nađete veće

Završnica Evropskog prvenstva je u žiži javnosti, pa i bukmejkera Mozzarta.

Za danas su spremne pojačane kvote za četvrtfinalne mečeve šampionata Starog kontinenta. U pitanju su dvojke na Englesku protiv Ukrajine, odnosno Dansku protiv Češke, koje će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Provjerite, stvarno je tako.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

UKRAJINA – ENGLESKA (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,53

Pitanje za milion dolara glasi: Vraća li se fudbal kući? Reprezentacija Engleske djeluje ozbiljno u namjeri da pokori Stari kontinent, ali Andrej Ševčenko priprema svoju selekciju na 90 ili 120 minuta rovovske borbe na stadionu Olimpiko u Rimu. Englezi su favoriti u predstojećem četvrtfinalnom okršaju, međutim malo ko je opravdao taj epitet na ovogodišnjem Euru. Gordi albion će željeti da nastavi na talasu pobjede nad Njemačkom u osmini finala, baš kao i Ukrajinci, koji su rezervisali mjesto među osam najboljih zahvaljujući kasnom pogotku Artema Dovbika u okršaju protiv Švedske. U svakom slučaju, žuto-plave očekuje težak zadatak u okršaju sa Engleskom.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

ČEŠKA – DANSKA (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 2,30

Češka i Danska obračunavaju se jedna protiv druge na Olimpijskom stadionu u Bakuu, u sklopu četvrtfinala Evropskog prvenstva. Knedličke su šokirale Holandiju u osmini finala, kada je Patrik Šik produžio svoj briljantni niz golova. Napadač Leverkuzena biće najveća prijetnja i po Dance, koji su impresionirali trijumfom nad Velsom od 4:0. Skandinavci su postizali pogotke iz zabave na turniru, a tim je u prethodne dvije utakmice postigao ukupno osam golova. Sve u svemu, sudar selekcija koje su prijatno iznenadile iznedriće polufinalistu, a onda je sve moguće kada ste pred vratima raja.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Možda te zanima