back to top

Barca u paklu Pishuana, laganica za Juve

Drugi upravo čitaju

Barca u paklu Pishuana, laganica za Juve

GENOA – ATALANTA, 20.45 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

barca u paklu pishuana, laganica za juve
Barca u paklu Pishuana, laganica za Juve

Salernitana je odavno zaboravila ukus pobjede i s jednim bodom u prethodnih osam kola ubrzano tone ka povratku u Seriju B. Katastrofalan učinak novajlije u eliti pokušat će da iskoristi Udinese koji je osokoljen ubjedljivom pobjedom nad Cagliariem (4:0).

JUVENTUS – CAGLIARI, 20.45 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Podigla je Stara dama broj obrtaja, ne zna za poraz već pet utakmica i polako hvata priključak u borbi za plasman u Ligu šampiona. Još je do četvrto mjesto daleko, Atalanta bježi sedam bodova pa u susretu sa pretposljednjim timom na tabeli nema pravo na kiks.

VILLAREAL – ALAVES, 19.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

barca u paklu pishuana, laganica za juve

Pobjeda nad Atalantom u Ligi šampiona za prolazak u narednu fazu dala je krila četi Unai Emerija. Nakon toga je slavila na još tri utakmice i u dobrom raspoloženju dočekuje Alaves koji ide u suprotnom smjeru. Žuta podmornica mora da pobjedi, ako želi da uhvati priključak u borbi za euroscenu.

SEVILLA – BARCELONA, 21.30 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Barca u zaostalom meču devetog kola gostuje Sevilli koja je prepuna iskusnih i kvalitetnih fudbalera i biće to jedan od najvećih ispita za podmlađenu Xavijevu ekipu koja juri makar četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona. Sevilla igra sjajno ove sezone, u seriji je od tri pobjede, a prošlog vikenda je definitivno izbacila Atletika iz svake kombijacije u trci za titulu i profilisala se kao jedini ozbiljan pratilac Real Madrida.

Možda te zanima