back to top

Mamić napao Čačića: Nabio bih ga kopitom da sam u Zagrebu!

Drugi upravo čitaju

U Dinamu je kriza velikih razmjera, a Zdravko Mamić održat će novu presicu u Mostaru.

Antolić je eutanazirao upravu u kojoj su i Vlatka Peras i Amra Peternel. Nema ih nigdje. On ih ucjenjuje, inicirao je kaznenu prijavu protiv predsjednice uprave Vlatke Peras. On je mozak koji je člana Izvršnog odbora Naglića nagovorio da digne prijavu protiv predsjednika Nadzornog odbora Rožića. Antolićev brat je šef Dinamove kuhinje i direktor tvrtke Plavi korner. U međuvremenu je još otvorio privatnu firmu koja prodaje Plavom korneru. Njegov sin igra u Kustošiji i on prisiljava trenera da njegovog sina dovede u Dinamo. Onda su prijavili trenera da je dijete gađao loptom u glavu. Trenericu Tamaru Despot je prijavio na policiju, bila je trenerica u Dinamovoj školi. 

Dotaknuo se i transfera Mislava Oršića…

“Antolić tvrdi da je u siječnju 2022. godine uprava odbila transfer Mislava Oršića. Burnley je prije šest mjeseci poslao ponudu za Oršića. S obzirom na slabu financijsku situaciju u klubu, svi su bili za to da se proda Oršić. Ja nisam dao. Oršić zna da ja nisam dao. Molio me njegov agent da ga pustim tamo. Zvao me i Oršić, molio me, a ja sam mu rekao “Orša, ljubi te tvoj Zdravko, nikad te neću pustiti”. On nas je odveo do naslova i vodio nas u Ligi prvaka. Antolić je prodao Oršića sad, kad ga nije smio prodati. Prodao ga je za 5,75 milijuna eura. Pokazat ću vam ugovor ako hoćete. Prodali su ga jer nemaju pojma o životu.”

Napao je i trenera Dinama Antu Čačića:“Čačić nema energije, nema inicijativu. Na dan kad je potpisao ugovor, nabio bih ga kopitom da sam bio u Zagrebu. U Rovinju je bio na pripremama, odigrali smo jednu utakmicu. Nakon toga u Zagrebu je onda igrao utakmicu protiv Gorice u nemogućim uvjetima i ozlijedio mu se Petković. Nije normalan. Ima plaću sad milijun eura po sezoni neto plus još 500.000 eura bonusa ako igra u Europi. To su kriminalci. Zato sam ja zabrinut. I ova moja konferencija radi loše Dinamu.”Podsjećamo, nedavno je na presici rekao da će otkriti sve što ima o Krešimiru Antoliću i predsjedniku Mirku Barišiću ako oni ne napuste klub. Antolić i Barišić nisu ga poslušali, u Dinamu su i dalje te se bore da izbjegnu smjenu na izvanrednoj skupštini koju je zatražilo 45 skupštinara.

“Zašto sam ja uopće tu? Ja od 2015. godine formalno nisam član nijednog tijela u Dinamu. Morao sam klub napustiti. Nakon toga sam bio savjetnik do pravomoćne presude. Kasnije sam bio navijač i prijatelj kluba. Tu sam jer sam zabrinut za događanja u Dinamu. Ono što su sanjale generacije navijača i što smo gradili moji suradnici i ja, moglo bi se urušiti.

Klub se koristi za privatne interese. Naši neprijatelji likuju, doijevaju ulje na vatru. Antolić putem svoje ljubavnice manipulira svakodnevnim objavama. Ljudi žele da se priča na skupštini, a ne preko medijima. Antolić je policijsko-udbaškim metodama zavadio cijeli klub.

Objava Mamić napao Čačića: Nabio bih ga kopitom da sam u Zagrebu! pojavila se prvi puta na Gol.ba.

Izvor: gol.ba

Možda te zanima