back to top

Liverpool protiv Villareala, zaostale utakmice u Seriji A

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

LIVERPUL – VILJAREAL, 21.00 (Fudbal, Liga šampiona, polufinale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Niko u Liverpulu ne sme da potceni ekipu kojoj najviše odgovara kada je protivnik napadne, pa da može da odgovori iz svojih ubitačnih kontranapada. Takođe, Viljareal na klupi ima fantastičnog Unaja Emerija, verovatno najboljeg trenera u Evropi kada je u pitanju nokaut faza evropskih takmičenja. Teško možemo da zamislimo neki drugi rezultat izuzev pobede Redsa u prvom polufonalnom meču. Viljareal će dati sve od sebe da pomrsi konce protivniku, ali teško možemo da zamislimo senzaciju na Enfildu.

ATALANTA – TORINO, 20.15 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Boginja u Evropi, to je glavni motiv igrača iz Bergama, što obećava ogoman pritisak na Torino. Naravno, treba se iskupiti i za RB Lajpcig, objasnizi potaze od Sasuola i Verone, pa od domaćih očekujemo nervoznu, navalentnu igru kako bi se eventualno ponovila pobeda sa poslednjeg meča para koji je okončan sa 1:2 u avgustu. Inače, tradicija para kaže da na ove timove redovno dolazi makar 3+, ako ne i više, mada ni GG ishod pride nije nikakvo iznenađenje.

BOLONJA – INTER, 20.15 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

S nova tri boda, Inter preuzima štafetu od Milana. To znači da Bolonja, koja je ruku na srce solidna u poslednje vreme pada pod udar Inzagijevih ambicija. Inače, Inter je u prošlom kolu Vučicu dobio sa 1:3, što svakako znači dodatan vetar u leđa timu koji je Milan savladao u polufinalu Kupa Italije. Dakle, sve ukazuje da će se tradicija para nastaviti, uz sećanje da ga je Bolonja prošli put izgubila sa 6:1.

Možda te zanima