back to top

Liverpool juri prvu trojku, kreće i Juve

Drugi upravo čitaju

JUVENTUS – SASUOLO, 20.45 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Sezonu Juventus otvara na svom terenu. Stara dama je dovela nova imena, sve sa vrlo jasnim ciljem, da se vrati na šampionski tron. Prva prepreka ne bi smela da bude previše teška. U Torino stiže Sasuolo koji je na prethodna dva međusobna meča gubio od Juventusa.

KORK SITI – VATEFORD, 20.45 (Fudbal, Irska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Jedan od najzanimljivijih mečeva. Kork Siti je trenutno prvi na tabeli, a protivnik je treći i trenutno je u seriji pobed apošto su savladali prethodna dva protivnika. Ipak, Kork Siti ima tradiciju na svojoj strani pošto su slavili na prethodna tri međusobna meča.

LIVERPUL – KRISTAL PALAS, 21.00  (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Derbi dana u Evropi. Obe ekipe su startovale ispod očekivanja u prvom kolu Premijer lige. Liverpul još uvek ima noćne more o Mitroviću i Fulamu, dok je Kristal Palas rutinski izgubio od Arsenala u prvom kolu. Sada se Liverpul nada produžetku neverovatne serije pobeda protiv Kristal Palasa. Trenutno na 12 prethodnih međusobnim mečeva imaju isto toliko pobeda. Kristal Palas je poslednji put slavio protiv Liverpula još 2017. godine.

BETIS – ELČE, 21.30  (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Betis bi morao na svom terenu da krene šampionat sa tri sigurna boda, ali sudeći po prethodnim mečevima, posao neće biti lak. Poslednji put Betis je na svom terenu izgubio od Elčea koji je slavio u aprilu ove godine sa minimalnih 1:0.

Možda te zanima