back to top

Kulminacija NBA uzbuđenja i nešto fudbala

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

BOSTON – GOLDEN STEJT, 03.00 (Košarka, NBA, finale plej-ofa) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

U petom meču okršaja sa Bostonom, Voriorsi su slavili 104:94 i poveli 3:2. Prvi put imaju prednost u ovogodišnjem velikom finalu, ali trenutno deluju mnogo spremnije od Seltiksa i čini se da bi u u Bostonu mogli da reše pitanje šampiona. Nema sumnje da nas i u narednom duelu očekuje žestoka borba. Iako su veći deo meča delovali (pre)umorno, sigurno je da se Seltiksi neće tek tako odreći prilike da pred svojim navijačima izbore sedmi susret i ostanu u igri za prvim peharom još od 2008, a ukupno 18. u klupskoj franšizi.

VIRTUS BOLONJA – MILANO, 20.45 (Košarka, Italija 1, plej-of) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Čist posao je pred Olimpijom. Naime, tim iz Milana vodi u finalnoj seriji sa 3:1 u pobedama. Prošlu utakmicu Bolonja je izgubila sa 77:62, uprkos činjenici da je upravo njihov igrač, Šengelija bio najefikasniji na utakmici. Očekuje se da Olimpija i sada bude ta koja će gospodariti rezultatom, tako da je najpametnije obratiti pažnje na igre s postavljenim marginama.

KRUZEIRO – PONTE PRETA, 21.00 (Fudbal, Brazil 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Vasko je u prošlom kolu savladao Kruzeiro! Neugodna činjenica tera vodeći tim Serije B da se sveti, a osvetu je verujemo najlakše sprovesti na timu iz donjeg doma tabele. Inače, Ponte Preta ima tek jednu pobedu sa prethodnih pet utakmica a poslednje dve utakmice para Kruzeiro je dobijao tek s minimalcima.

Možda te zanima