Korner kladionicaKORNER PREPORUKA / Jednostavnom registracijom do 200 KM!

KORNER PREPORUKA / Jednostavnom registracijom do 200 KM!

Registruj se na 1xBet i ostvari bonus od 100% do maksimalnog iznosa od 200 KM (ili odgovarajući iznos u drugoj valuti) za prvu uplatu!

Korner preporukaKako mogu dobiti bonus?

 1. Registruj se na stranici 1xBet
 2. Ispunite sva polja u odjeljku Moj račun.
 3. Nadoplatite vaš račun iznosom do 200 BAM (ili odgovarajući iznos u drugoj valuti).
 4. Bonus će biti dodijeljen na Vaš račun automatski nakon izvršenja uplate (ali ne smije prelaziti 200 BAM)

Korner preporuka – uvjeti klađenja

 1. Korisnik ima pravo samo na jedan bonus. Najmanji traženi depozit za aktiviranje bonusa je 1 EUR.
 2. Bonus se dodjeljuje na korisnički račun automatski nakon prve uplate. Bonus se dodjeljuje samo korisničkim računima s potpuno ispunjenim profilima.
 3. Iznos bonusa mora biti reinvestiran pet puta u zbirnim okladama. Svaka zbirna oklada mora sadržavati najmanje tri događaja s koeficijentom 1.40 ili višim.
 4. Smatra se da je traženi iznos reinvestiran samo kad su sve oklade izvršene unutar zadanog iznosa obrađene.
 5. Prije ispunjenja uvjeta nije moguće vršiti bilo kakve isplate, osim iznimki navedenih u Dodatku*.)
 6. Reinvestiranje bonusa mora biti u potpunosti izvršeno prije nego korisnik može povući sredstva s računa (ili ih prebaciti u kazino), u suprotnom svi bonusi ili dobici ostvareni tim sredstvima mogu biti poništeni.
 7. Ponuda se ne može koristiti u kombinaciji s bilo kojom drugom promocijskom ili posebnom ponudom.
1xbet kladionica
Korner preporuka 1xBet kladionica
 1. 1xBet može izmijeniti, poništiti, obnoviti ili otkazati bilo koju promocijsku ponudu u bilo kom trenutku bez prethodnog upozorenja.
 2. 1xBet može odbiti ili ograničiti sposobnost korisnika za sudjelovanje u ovoj ili bilo kojoj ponudi.
 3. 1xBet zadržava pravo pregledavanja transakcijskih zapisa ili podataka korisnika iz bilo kojega razloga. Ukoliko se prilikom takvog pregleda ustanovi da korisnik koristi strategije koje 1xBet smatra zlouporabom, 1xBet zadržava pravo uskraćivanja ove promocije korisniku, kao i oduzimanja bonusa.
 4. Dopušten je samo jedan bonus po korisniku, po domaćinstvu, po adresi, po dijeljenom računalu i dijeljenoj IP adresi, te po bilo kojemu od podataka na računu poput e-mail adrese, podataka bankovnog računa, podataka s kreditne kartice ili broja računa u platnom sustavu. Bilo koja zloupotreba ponude može dovesti do zatvaranja računa.
 5. Korisnik mora predočiti osobne dokumente kako bi potvrdio svoj identitet (tip verifikacije KYC). Ukoliko korisnik to u bilo kom trenutku ne bude u mogućnosti, to može dovesti do poništavanja bonusa i dobitaka. Tvrtka zadržava pravo da od korisnika zatraži fotografiju s osobnog dokumenta (s jasno vidljivim licem korisnika), ili da se identificira putem telefonskog poziva.
 6. Ukoliko 1xBet procijeni da je moguća žrtva prijevare ili pranja novca, tvrtka zadržava pravo zatvaranja korisničkog računa i zamrzavanja preostalih sredstava na njemu.
 7. Nakon što je bonus iskorišten, preostala sredstva koja ne prelaze iznos bonusa bit će prebačena na Vaš korisnički račun. Ukoliko je stanje računa nakon zahtjeva za isplatu bonusa manje od iznosa minimalnog uloga, bonus se smatra izgubljenim.
  Ovi uvjeti korištenja dio su Općih uvjeta korištenja 1xBeta.
  Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lil 1,95, Anderleht 1,50, Partizan 1,35
kladionica
kladionica

Korner preporuka – Dodatak

Prije ispunjavanja uvjeta ponude, korisnik može podići iznos od 0 do ukupne vrijednosti uplate pod uvjetom da iznos barem dvostruko veći od bonusa ostane na računu korisnika (podizanje bonusa i bilo kojeg dobitka nije dozvoljeno).

Zabranjeno je podizanje sredstava ukoliko je preostali iznos na računu manji od iznosa bonusa, te ukoliko barem jedna oklada nije obrađena.

Bonus mora biti iskorišten u periodu od 30 dana nakon registracije. Nakon 30 dana bonus i svi dobici ostvareni putem bonusa bit će opozvani.
Kako biste dobili bonus, morate označiti polje “Sudjeluj u bonus ponudama” u odjeljku Moj račun.

Prije ispunjavanja uvjeta ponude, korisnik ima pravo odbiti bonus ukoliko je ostatak sredstava na računu veći od iznosa bonusa. Korisnik smije podići ostatak svojih uplata. U tom slučaju, svi dobici i iznos bonusa bit će poništeni.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

MOŽDA TE ZANIMA

PRIDUŽI SE ZAJEDNICI

korner viber zajednica
telegram kanal korner
google news korner

DRUGI UPRAVO ČITAJU

POPULARNO OVIH DANA