back to top

Invazija ozbiljnog fudbala

Drugi upravo čitaju

Invazija ozbiljnog fudbala

INTER – TORINO, 18.30 (Fubal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

invazija ozbiljnog fudbala

Inter je sa šest vezanih pobjeda u Seriji A sam sebi nametnuo ulogu najvećeg favorita za osvajanje šampionske titule u ovoj sezoni. To negdje po kvalitetu i pripada ekipi Simonea Inzaghija, ali ona sada iz kola u kolo mora da potvrđuje svoje rezultate. Vjerujemo da će s tri boda na zaslužen odmor.

EMPOLI – MILAN, 20.45 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Empoli predstavlja jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone u talijanskoj Seriji A. Ne samo da ekipa Aurelija Andreacolija osvaja dragocjene bodove, već umije da odigra vrlo kvalitetno i atraktivno, pa Rossonere očekuje prilično težak zadatak. Ipak, ako želi da ostane u trci za šampionsku titulu, Milan mora da pobjeđuje ovakve mečeve.

GRANADA – ATL. MADRID, 19.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

invazija ozbiljnog fudbala

Granadi je prijalo slavlje protiv Majorke, pa Jorgandžijama neće biti nimalo lako da osvoje željena tri boda, ali bi bilo zaista previše da nakon tri vezana poraza u prvenstvu dožive novi neuspjeh. Ovo je posljednji trenutak da se Atletico vrati na pobjednički kolosijek.

BILBAO – REAL MADRID, 21.30 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bilbao je u prošlom kolu prekinuo niz od čak osam utakmica bez pobjede u Primeri, a ceh je moralo da plati odlični Betis. Sada je samopouzdanje na strani domaćina, pa Real poslije remija s Cadizom očekuje prilično težak zadatak.

Možda te zanima