back to top

Inter i Juve igraju utakmice danas, derbi u Francuskoj

Drugi upravo čitaju

Ovo je kratka bet analiza najzanimljivih utakmica danas

LIL – MONAKO, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Odbrana od Nice, te eventualno ugrožavanje Rena, na nišanu su fudbalera Monaka. Lil je tek 10. na tabeli Lige 1, što znači i manjak ambicija u ovoj fazi takmičenja. To što Lilu u poslednje vreme ne ide dobro, po osnovi pređašnjih iskustava ne mora da se ispostavi i kao ključno na ovom meču. Naime, poslednja dva meča para okončana su remijem, a Monako je poslednji put pobedio još 2019.

INTER – EMPOLI, 18.45 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Za Empoli zbog crvenih kartona ne igra Stojanović, ali ni Valerio Vere… Kako bilo, teško da će im taj hendikep dodatno otežati posao u duelu sa timom koji atakuje na Milan, to jest na titulu. Inter je dakle apsolutni favorit koji mora da se vadi zbog poraza od Bolonje koji zaista nije bio ni očekivan, a ni planiran. Par se poslednji put sreo u osmini finala Kupa italije, kada je u regularnom toku bilo 2:2, a nakon produžetaka 3:2 za Inter.

ĐENOVA – JUVENTUS, 21.00 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Stara dama je samo na bod zaostatka od trećeplasiranog Napolija. Đenova je u društvu sa začelja, izmiču joj možda i sve nade, tako da će ovo za domaće biti naročito stresan meč. Naime, Juventus ih je prošli put savladao sa 2:0, a pošto su im sada bodovi previše važni, malo je objektivnih razloga da na meču ovakvog para gaje nadu da će do njih doći.

Možda te zanima