back to top

Igraju se prijateljske utakmice, zanimljivo u prvenstvu Irske

Drugi upravo čitaju

Ovo su najzanimljivi mečevi u danu pred nama, najbolje kvote su u Mozzartu

DROGEDA – DUNDALK, 20.45 (Fudbal, Rep. Irska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Dundalk je odličan na poslednjih pet utakmica, igra u zaletu uprkos deset bodova minusa u odnosu na prvoplasirani Šamrok. Drogeda ima problema, često remizira, a pre ovog susreta izgubila je od Sent Patriksa. Inače, poslednji meč para dobio je Dundalk sa 4:1. Domaćin će pokušati da mu se ne desi nova sramota.

ŠELBURN – FIN HARPS, 20.45 (Fudbal, Rep. Irska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Gosti su u potpunom haosu. Na tabeli zauzimaju tek pretposlednje mesto, pa im je utakmica sa Šelburnom bitna. Ma kako delovalo, a uprkos loših partija domaćina u poslednje vreme, čini se da je upravo Šelburn u prednosti. Pokušaće da se iskupi za poslednja dva izgubljena meča para.

SERVET – VEST HEM, 18.00 (Fudbal, prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ovo je najveći ispit za Švajcarce na pripremama. Poslednji meč su izgubili, pošto ih je Ansi savladao sa 1:0. Čekićari će jasno biti favorit na ovom meču, budući sa se ove sezone spremaju da nadmaše ne tako dobro sedmo mesto koje su prošle sezone zauzeli u Premijer ligi. Razume se, ovde se zna ko je favorit, tako da će golovi svakako biti u fokusu tipovanja.

Možda te zanima