back to top

Igra se u Finskoj, Rumuniji, Danskoj

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

INTER TURKU – HONKA, 17.00 (Fudbal, Finska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Fudbaleri Honke mogu da budu veoma zadovoljni dosad ostvarenim, treći su na tabeli sa 27 bodova iz 14 kola. Kaskaju šest bodova za vodećim KuPS-om, dok je Inter Turku u donjoj polovini tabele sa devet bodova manje. Gosti su i u boljoj formi, Inter je demoralisan eliminacijom iz Lige konferencije, pa je jasno da Honka ima ulogu favorita. U prilog gostujućoj ekipi ide i što je dobila dva poslednja okršaja sa timom iz Turkua.

KINDIJA TARGOVIŠTE – HERMANŠTAD, 17.30  (Fudbal, Rumunija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Hermanštad je sjajno počeo sezone, razbio Mioveni kod kuće sa 3:0. Kindija se nije proslavila kao gost protiv Botošanija, ostala je bez bodova, ali je makar postigla dva gola. Favorit je da na svom terenu udari prvu recku u sezoni, ali to neće biti tako jednostavno. Tim iz Targovišta je samo jednom bio bolji od sastava iz Sibinja u ligaškim mečevima.

HORSENS – LINGBI, 19.00  (Fudbal, Danska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Horsens je sjajno počeo sezonu, savladao Kopenhagen na premijeri i to na Parkenu. Pun samopouzdanja pred svojim navijačima dočekuje Lingbi koji je u prvoj rundi remizirao kod kuće sa Silkeborgom. Da bi domaćin mogao do novog trijumfa ukazuje i činjenica da je dobio narednog rivala u dva poslednja okršaja.

Možda te zanima