back to top

Igra se u Engleskoj, Belgiji, Češkoj

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

SANDERLEND – KOVENTRI, 13.00 (Fudbal, Engelska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Perfektan skor na pripremama je imao Koventri: šest utakmica, šest pobeda, uz samo dva primljena gola. Na poslednja četiri meča – nijedan. Sanderlend nije tako blistao, iako mu rivali nisu bili ništa jači. A, opet, to baš ništa ne mora da znači, jer su takmičarski mečevi neke drugačije „zverke“. U poslednja četiri susreta Koventri je dva puta slavio, dok je dva puta bilo nerešeno.

GENK – STANDARD, 13.30 (Fudbal, Belgija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Genk je izgubio meč prvog kola od šampiona Klub Briža (3:2), dok je Standard remizirao sa Gentom (2:2). Dakle, oba tima su imala teške zadatke na premijeri, a i ovaj duel može komotno da se tretira kao jedan od derbija belgijskog prvenstva. Gent je u seriji od četiri utakmice bez poraza od Standarda, koji čeka pobedu od februara 2020.

SPARTA PRAG – LIBEREC, 19.00 (Fudbal, Češka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Veliki udarac je doživela Sparta ispadanjem od Vikinga u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Tim koji je prezimeo u Evropi prošle sezone ispao je sada u sezoni kupanja. Liberec će probati da iskoristi tu poljuljanost favorita, mada se nije proslavio rezultatima na pripremama. U poslednjih pet međusobnih susreta Sparta ima tri pobede i dva remija.

Možda te zanima