Igra se širom Evrope…

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

CHELSEA – TOTTENHAM, 17.30 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Derbi dana na Otoku. Chelsea poslije pobjede u prvom kolu protiv Evertona želi da potvrdi dobru formu, ali i Tottenham je izvanredno otvorio sezonu. Pobjeda od 4:1 protiv Southemptona pokazuje sjajnu formu. Treba naglasiti da je Chelsea slavio na četiri prethodna međusobna meča.

BAYERN – WOLFSBURG, 17.30 (Fudbal, Nemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bayern je senzacionalno otvorio sezonu u Bundesligi. Sa šest golova u mreži Eintrachta su pokazali da nemaju namjeru da staju u Njemačkoj, dok je Wolfsburg sezonu počeo nerješenim ishodom protiv Verdera. Teško je očekivati bilo šta drugo osim ubjedljivog trijumfa Bavaraca.

LAZIO – BOLOGNA, 18.30 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Lazio sa velikim ambicijama ulazi u novu sezonu, a ne bi smjelo da bude problema protiv Bologne u Rimu. U ferbuaru ove godine Lazio je rutinski slavio sa 3:0, međutim pamti se i ubjedljiva pobjeda Bologne iz prošle godine. Tada je takođe bio rezultat 3:0.

ALMERIA – REAL MADRID, 22.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Počinjemo i sa Španijom. Real Madrid sezonu otvara kao gost protiv Almerije. Biti će ovo prvi međusobni meč poslije sedam godina, tačnije još od aprila 2015. godine kada je Real slavio sa 3:0. Timovi su odavno potpuno izmijenjeni, ali uloge favorita ostaju iste.

Možda te zanima