Hrvati i Francuzi traže pobjedu u Ligi nacija

Drugi upravo čitaju

Pogledajte koji nas to interesantni događaji čekaju danas…

AUSTRIJA – FRANCUSKA, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Posle dva odigrana kola samo je Danska bila na visini zadatka, pa sa šest bodova drži lidersku poziciju u Grupi 3, dok su najviše razočarali Hrvati i Francuzi, koji imaju po tek jedan osvojeni bod. Austrija je prvo šokirala Vatrene u Osijeku (3:0), a onda je u Beču poražena od Danske posle otvorene borbe (1:2). Trikolori su negativno iznenadili protiv Danske u Parizu (1:2), a onda su ispustili vođstvo na Poljudu (1:1) sedam minuta pre kraja utakmice, pa verujemo da bi bilo previše da vežu tri utakmice bez pobede u ovom takmičenju.

DANSKA – HRVATSKA, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Hrvatima nimalo nisu prijale utakmice na startu novog izdanja Lige nacija, pa na Parken dolaze kao „fenjeraš“. Bez pobede je Hrvatska posle dve runde, mečeve na domaćem terenu nije iskoristila. Ako se remi sa Francuzima na Poljudu može okarakterisati kao zadovoljavajući, premijera je u rangu kataklizme. Ralf Rangnik je u debitantskom nastupu na austrijskoj klupi demolirao Hrvatsku, pa svetski vicešampion izlazi na megdan lideru Danskoj sa jednim bodom u džepu.

ALBANIJA – IZRAEL, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Obe selekcije su takmičenje startovale remijem sa Islandom, pa sada imaju priliku da se eventualnom pobedom probiju na lidersko mesto u grupi. Odigrali su četiri međusobna meča u poslednjih šest godina, uz po dve pobede i jedan nerešen meč. Poslednji put sastali su se 2018. godine u Ber Ševi, kada je Izrael slavio sa 2:0

Možda te zanima