Fokus na provjerama pred Evropsko prvenstvo

Fokus na provjerama pred Evropsko prvenstvo

BiH – CRNA GORA, 18.00  (Fudbal, Prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

fokus na provjerama pred evropsko prvenstvo

Rade Krunić, reprezentativac BiH smatra da će mladi bosanski tim uspjeti da dobije Crnu Goru! On navodi da će nekolicina starijih reprezentativaca motivisati mlade na igru do kraja, pa Crnogorcima lako ne može da bude. Kako bi i bilo kada selektor Miodrag Radulović sporo kompletira tim, pa reprezentacija ne trenira u punom sastavu. Svjestan je toga i Igor Vujačić koji kaže da za njegov tim nema nevažne utakmice, te da će Crnogorci dati svoj maksimum u Sarajevu.

HOLANDIJA – ŠKOTSKA, 20.45 (Fudbal, Prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Holanđani svoje evropsko vojevanje započinju utakmicom s Ukrajinom, a dok se ona ne odigra, a Frank de Bur na Škotima provjerava kako je tim uštelovan. Škoti treba da igraju s Česima, ali s njima se izgleda ne zna, na posljednjih pet utakmica dobili su samo nejake Farane, pa tradicija koja kaže da su Lale tradicionalno bolje na ovom paru, po kvalitetu timova može lagano da bude nastavljena.

ENGLESKA – AUSTRIJA, 21.00 (Fudbal, Prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Englezi moraju da se spreme za Kockaste, dok Austrijanci vježbaju za Makedonce koji prosto ljete od ponosa nakon što su preslišali Pancere. Dobro, možda s Austrijancima i mogu, ali sa Sautgejtovim Englezima teško. Ovdje kao da se zna ko će dominirati, a bitno je reći da će Grinvud propustiti Euro zbog povrede. Fudbaler Sautemptona Vord Praus neće igrati, jer je Sautgejt odlučio da na šampionat povede igrače iz klubova, koji su u Premijer ligi bili bolje plasirani.

NJEMAČKA – DANSKA, 21.00 (Fudbal, Prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Tomas Miler i Mats Humels, ponovo su na spisku Joakima Leva. Dobro je to za Pancere, jer njihov selector pred EP mora da ih rehabilituje od šamara koji su primili od Makedonaca. Bilo je 1:2 u kvalifikacijama za EP, ali s Dancima neće biti lako. Ove kalendarske godine dobijali su Izrael, Moldaviju i Austriju sa 0:4, pa ni ovom prilikom neće isticati belu zastavu.

FRANCUSKA – WALES, 21.00  (Fudbal, Prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

fokus na provjerama pred evropsko prvenstvo
Fokus na provjerama pred Evropsko prvenstvo

Dešampovi Trikolori nemaju čega da se plaše. Lako su oni s igrali od novembra 2020. godine, a Vels će im biti idealan za konačno dotezanje pred meč s Pancerima. To će biti prava poslastica, pa očekujemo da se naboj već sada osjeti, jer Vels je ove kalendarske godine dobio Meksiko i Češku, bez primljenog gola! To je nešto, a samo znači da reprezentacija ima čvrstu odbranu. Dakle, za Trikolore dovoljno da vide koliko su spremni.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima