back to top

Fokus na europskom prvenstvu U19

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

AUSTRIJA M19 – SRBIJA M19, 20.00 (Fudbal, Evropsko prvensto M19) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ubedljivim porazom od Engleske (0:4) Orlići su došli u nezavidnu situaciju da ih samo pobeda ostavlja u trci za drugo mesto u grupi koje osim polufinala Evropskog prvenstva garantuje i plasman na planetarnu smotru. Imajući u vidu da je naša omladinska reprezentacija odigrala nerešeno sa Izraelom (2:2) u prvom kolu, a da su Izraelci potom savladali Austriju (4:2), čak ni pobeda ne garantuje Srbiji plasman u narednu fazu.

IZRAEL M19 – ENGLESKA M19, 20.00 (Fudbal, Evropsko prvensto M19) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Znalo se i pre početka turnira da je Engleska jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje odličja. Izrael nije loš, a s našim momcima odigrao je za konačnih 2:2. Nasuprot njima su Englezi koji nisu primili gol. U borbi za prvo mesto u Grupi B, oni će svakako biti u poziciji favorita.

NEMAN – BATE BORISOV, 20.00 (Fudbal, Belorusija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

BATE je trenutno drugi, a Neman sedmi na tabeli. Uprkos tome, domaći igraju u seriji jako dobrih mečeva. Setimo se da se ovaj par poslednji put sreo u dvomeču polufinala Kupa Belorusije u aprilu mesecu. Prvu utakmicu dobio je Neman (2:1), dok je drugi susret omogućio da BATE ode dalje, posle pobede od 2:0.

Možda te zanima