back to top

Fokus je na Chanpionshipu i playoffu

Drugi upravo čitaju

Ovo je kratka bet analiza današnjih utakmica, najbolje kvote su u Mozzartu

FEREIRA – BENFIKA, 21.15 (Fudbal, Portugalija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Benfika je treća, s tim se miri, pa ni poraz od Porta u prošlom kolu ne može da je uzdrma. Čini nam se da ni Fereira nema naročitih ambicija pošto je 10. na tabeli, tako da je nadigravanje realno i moguće. Uzgred, Benfika tradicionalno dobija mečeve para. Poslednji put njihova utakmica završena je sa 2:0.

LUTON – HADERSFILD, 20.45 (Fudbal, Engleska 2, plej-of) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Luton nema pobedu nad Hadersfildom od jula 2020, odnosno u prethodna četiri susreta u Čempionšipu. Triput su izgubili, a jednom – ove sezone – odigrali nerešeno. Bilo je 0:0 na njihovom Kenilvort Roudu, ali je zatim Hadersfild slavio na svom Džon Smitu 2:0, golovima u drugom poluvremenu. Ekipa koju vodi Španac Karlos Korberan, u plej-of je ušla u odličnoj formi, sa šest pobeda i remijem u poslednjih sedam mečeva. Bez poraza su od sredine marta i to im sigurno daje ogromno samopouzdanje uoči borbi za promociju.

DUNDALK – BOHEMIJANS, 20.45 (Fudbal, Rep. Irska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Dundalk ima 22, a Bohemijans 19. bodova. Dakle, velike tu razlike nema, mada je Dundalk tim kome odlično leži domaći teren na kom nije poražen od početka prvenstvene trke. Bohemijans je solidan u gostima, što obećava uzbudljiv meč para koji je poslednji put sve rešio remijem, a često ume da nas obraduje goleadama.

Možda te zanima