back to top

FA kup/ Građani danas protiv Liverpoola…

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

DORTMUND – WOLFSBURG, 15.30 (Fudbal, Nemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Mnogo je minus devet bodova u odnosu na Bayern za ekipu Dortmunda, ali to ne znači da će se tim Marka Rozea odnositi blagonaklono prema Wolfsburgu koji je poslije serije od tri poraza u prošlom kolu nadigrao Arminiju. Bio je to meč u kom je ekipa Wolfsburga slavila sa 4:0. Inače, posljednji meč para dobio je Dortmund sa 3:1.

MAN. CITY – LIVERPOOL, 16.30 (Fudbal, FA kup, polufinale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Građani imaju samo jedan FA trofej u posljednjih deset godina, Liverpool ga je posljednji put podigao prije 16 sezona?! Istina, obje ekipe u utakmicu ulaze nakon ozbiljnih izazova u Ligi šampiona, to će najvjerovatnije uticati na dva trenera i njihove odluke oko startnih 11, ali za koje god timove da se odluče atomski fudbal ne bi trebalo da izostane. Očekujemo nešto poput onoga što smo gledali u ligaškoj utakmici – 2:2.

LILLE – LENS, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Direktan okršaj sedmoplasiranog Lillea, sa za poziciju nižim Lensom ne može da bude lagan ni za jedne ni za druge. Koliko u Evropi može Lille, viđeno je na dvomeču sa Chelsiem, tako da domaći sada teže popravljanju utiska u Ligi 1. Neće im biti lako s Lensom koji ih je iz Kupa Francuske u januaru izbacio na penale, poslije konačnih 2:2 na kraju uzbudljivog meča.

JUVENTUS – BOLOGNA, 18.30 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nije Stara dama zadovoljna evropskim postignućem, a ni Serijom A, gdje trenutno sa 62 boda zauzima četvrto mjesto. Domaći će iz pomenutog razloga definitivno kidisati na sva tri boda, što je istini za volju i u tradiciji para koji je posljednji put u decembru odigrao za konačnih 0:2.

Možda te zanima