Europsko prvenstvo za U19, kupovi u Brazilu i Argentini

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

IZRAEL M19 – AUSTRIJA M19, 17.30 (Fudbal, Evropsko prvenstvo M19) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Izrael je sa Srbijom igrao za konačnih 2:2, a pre toga imao je prijateljske remi susrete sa Francuzima, na kojima je takođe dolazila GG igra. Austrija je poražena od prejake Engleske sa 2:0, sposobna je za otpor, ali nominalno nije jača selekcije od Izraela koji je pokazao da ima potencijal već na startu takmičenja.

ENGLESKA M19 – SRBIJA M19, 20.00 (Fudbal, Evropsko prvenstvo M19) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Izabranici selektora Aleksandra Jovića igrali su na startu Prvenstva Evrope u Slovačkoj sa Izraelom (2:2), u finišu meča pokazali karakter i jasno stavili do znanja da predaje nema. Naša selekcija je jedina reprezentacija koja je u istom mesecu igrača elit rundu kvalifikacija u Holandiji. Inače, Engleska je nominovana za favorite turnira, a fudbaler Marko Lazetić izjavljuje da Srbija na svakom susretu igra na pobedu.

PATRONATO – KOLON, 23.00 (Fudbal, Kup Argentine) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kolon se nešto bolje kotira na argentinskoj tabeli, mada to nije nikakav znak koji ukazuje na nominaciju za favorita na ovom susretu. Inače, timovi su poprilično izjednačeni kadrovski, pa treba očekivati egal susret. Obe ekipe u utakmicu ulaze nakon poraza, a poslednja dva susreta para okončana su pobedama Patronata.

Možda te zanima