back to top

Dominira Liga prvaka, Redsi u gostima kod Benfice, City čeka Atletiko

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

BENFIKA – LIVERPUL, 21.00 (Fudbal, Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Iako nikako ne može da održi korak za Portom i Sportingom u portugalskom maratonu, Benfika je, posebno pod komandom Nelsona Verisima, pokazala da i te kako ume da igra na rezultat. Sa druge strane, svestan je i Jirgen Klop uloge favorita u koju ga stavlja podatak da je u svim takmičenjima dobio 16 od poslednjih 17 utakmica, ali i celokupan kvalitet igračkog kadra. Bitno je reći da on u svojim redovima ima nekadašnje igrače Porta koji će imati motiv više da se suprotstave Benfiki.

MAN. SITI – ATL. MADRID, 21.00 (Fudbal, Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Gvardiola sa Sitijem prosto melje sve po redu po premijerligaškim travnjacima, pa Atletiko Madrid ima težak, možda i nemoguć zadatak u gostima. Nije isključeno da Simeone povuče karte, te da se iz defanzive nada pozitivnom ishodu prvog meča, igrajući nešto nalik utakmici sa Crvenim đavolima. Dakle, nominalno favorit je Siti, mada se na ovakvim utakmicama nikada ne zna.

PRESTON – BLEKPUL, 20.45 (Fudbal, Engleska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bitka za sredinu tabele među gotovo izjednačenim timovima ukazuje na tvrd meč. Blekpul u nju ulazi posle poraza od Notingema, a Preston posle razočaravajućih partija sa Lutonom i Derbijem. Ovo bi moglo biti uzbudljivo, mada Blekpul ima nameru da ponovi oktobarskih 2:0 sa poslednjeg meča para.

Možda te zanima