back to top

DIREKTOR VELEŽA DŽEMIL ŠOŠE PODNIO OSTAVKU, OBJASNIO JE SVOJE RAZLOGE

Drugi upravo čitaju

Ova odluka dolazi nakon još jednog razočaravajućeg rezultata za navijače Veleža nakon jučerašnjeg remija protiv Igmana rezultatom 1:1.

Šoše je svoju odluku saopćio na društvenim mrežama.

  • Dragi Veležovci, poštovani članovi, navijači i prijatelji Rođenih, ovim putem želim Vas obavjestiti o svojoj odluci da podnesem ostavku na poziciju direktora FK Velež Mostar. Naime, smatram da je potrebno da neko preuzme odgovornost za evidentnu rezultatsku krizu i određene probleme u samom funkcionisanju našeg kluba, a također smatram da, po prirodi stvari, najveća odgovornost leži upravo na meni kao direktoru FK Velež Mostar. O ovoj svojoj odluci i njenim razlozima obavijestio sam i članove UO FK Velež –  istakao je Šoše.

Naveo je da mu je bila ogromna čast i zadovoljstvo kroz proteklih pet godina obavljati ovu  odgovornu dužnost u Veležu.

DIREKTOR VELEŽA DŽEMIL ŠOŠE PODNIO OSTAVKU, OBJASNIO JE SVOJE RAZLOGE
  • O rezultatima svoga rada u našem Veležu ne mogu biti objektivan sudija, ali zato mogu najiskrenije reći da će mi period mog rada u našem Veležu – uprkos svim teškoćama, problemima i teškim odlukama koje je često valjalo donositi – zauvijek ostati duboko u srcu, jer kroz angažman u FK Velež stvorio sam mnoge predivne uspomene koje sigurno ne blijede. Na tome sam iskreno zahvalan Klubu i svima vama koji ste stajali uz Velež na trnovitom putu koji smo kroz protekli period skupa prelazili. Hvala svima koji su mi bili podrška da istrajem i u periodima kada ni sam nisam vjerovao da imam snage za to. I naravno, velika hvala Veležovoj vjernoj Red Army, sjajnoj navijačkoj grupi koja je uvijek bila tu u trenucima kad je podrška bila najvažnija. Naravno, moja ostavka na funkciju direktora FK Velež nipošto ne znači da svim svojim srcem i stručnim kapacitetima i dalje ne stojim na raspolaganju našem voljenom Klubu, ali jednostavno smatram da je došao trenutak kad moram priznati i sebi i vama da se trenutno nisam u stanju nositi sa svim problemima, teškoćama i izazovima koje pozicija direktora FK Velež u ovom trenutku predstavlja.

Jednom Rođeni, zavijek Rođeni!

MOSTAR U SRCU , VELEŽ DO GROBA! – napisao je Šoše.

hayat.ba

Možda te zanima