back to top

Derbi u Portugalu, u Primeri jake utakmice

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnih mečeva danas

PORTO – SPORTING, 21.15 (Fudbal, Kup Portugalije, polufinale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Porto je prvu utakmicu dobio sa 1:2, a prethodna tri derbija završena su nerešenim ishodima. Sporting u ovaj meč ulazi nakon poraza od Benfike, što znači da je istrošen jednim zahtevnim rivalom, pa Porto može da računa na svežinu, pa i vetar u leđa koji mu duva pobeda od 7:0 nad ekipom Portimonensea. Zbog toga blagu prednost imaju domaći.

BARNLI – SAUTEMPTON, 20.45 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Sautempton je u proteklom kolu savladao Arsenal s minimalcem. Bio je to rezultat iznenađenja koji duva timu snažan vetar u leđa. Nezgodno je to za Barnli koji se bori da izađe iz crvene zone, a na protekloj utakmici je silnom željom uspeo da izbori iznenađenje – remi sa Vest Hemom. Inače, poslednji meč para okončan je sa 2:2.

KADIZ – ATL. BILBAO, 20.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kadizu očajnički trebaju bodovi za beg od Granade i crvene linije koja označava začelje tabele. Bilbao je osmi, a Sosijedad koji je u evropskoj zoni beži mu za 10 bodova. To goste opušta, mada žele da se osvete Kadizu za minimalan poraz iz novembra meseca. Inače, Bilbao baš i ne baštini naročito dobre uspomene na ovog rivala, tako da će i sada biti gusto.

Možda te zanima