back to top

Danas tri odlična derbija…

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

LIVERPOOL – TOTTENHEM, 20.45 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Redsi napadaju četiri krune. Jedna je već u vitrini, ona u Liga kupu Engleske, a borba za Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona i dalje traje.  Ekipa Jurgena Kloppa u utorak je izborila mjesto u finalu glavnog kontinentalnog klupskog takmičenja pobjedivši Villareal u Španiji sa 3:2. Pjevci predstavljaju veliki test za Liverpool, sposobni da budu neugodni samo ukoliko glavnu riječ vode Harry Kane i Heung-Min Son.  

LAZIO – SAMPDORIA, 20.45  (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Pik Fiorentine i Atalante na Lazio, plus izjednačenost sa Vučicom, znači da je pobjeda imperativ za domaćina u Rimu. Tako stoje stvari, pred meč u koji Sampdoria ulazi osokoljena pobjedom nad Genovom. Inače, Lazio je dobio posljednja dva meča para, s tim što je drugi u decembru mjesecu okončan s GG4+ ishodom.  

BENFICA – PORTO, 19.00  (Fudbal, Portugalija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Šest bodova prednosti u odnosu na Sporting gostima ostavlja komfor da šampionsko slavlje mogu da ovjere i u posljednjem kolu, protiv Estorila na svom terenu, ili da se u slučaju dva poraza nadaju da će Lavovi prosuti bodove na posljednje dvije prepreke. Ipak, izjvesno je da će lider već u Lisabonu dati sve od sebe da razriješe sve dileme. Veći povod za brigu domaćina mogla bi da bude činjenica da su u posljednja dva međusobna susreta vrlo lako savladani sa po tri lopte u mreži (3:0 i 3:1). 

BETIS – BARCELONA, 21.00  (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Poseban motiv za domaćina biti će to što katalonskog giganta nije dobio na Villamarinu punih 14 godina. Generalno gledano, pobjede domaćina u susretima ovih ekipa su prava rijetkost posljednjih godina. Svega tri od 2017. U prvom dijelu sezone Betis je slavio u Barceloni sa 1:0. Prije te utakmica na sedam vezanih došlo je 5+, od čega u šest navrata uz GG. 

Možda te zanima