Boginja s Lapcigom u špilu parova Lige Evrope i Lige konferencija

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

ATALANTA – RB LAJPCIG, 18.45 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Polufinale je ulog, a u Lajpcigovom slučaju i serija nepobedivosti koja datira još od duela sa minhenskim Bajernom početkom februara. Lajpcig je samouveren, mada je prva utakmica okončana X ishodom, pri konačnih 1:1, uz prolazan prelaz 2-X. Boginji provincije je tle počelo da se drma, noge da klecaju, ali kada će joj se ukazati bolja prilika za evropski trofej?

BARSELONA – AJNTRAHT, 21.00 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Barselona ima naizgled lagan zadatak, uprkos Ajntrahtove talične X serije koja je izbrojala pet nerešenih ishoda u svim takmičenjima, pre poraza od Frajburga u Ligi šampiona. Barselona je u prvom meču koji je okončan sa 1:1 igrala sjajno, mada Ćavi Ernandez ima određenih kadrovskih problema. Ipak, igra kod kuće, tako da će Nemci biti pot teškim pritiskom.

LION – VEST HEM, 21.00 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Čekićarima ne odgovara remi u prvom susretu. Treba se sada suočiti s Olimpikom koji u poslednje vreme često, čak prečesto ume da igra do remi ishoda. Da stvar bude mračnija po Engleze, stara se i porat od Brentforda pred ovaj meč. Neće im sa psihološke strane biti na nogama Lionu koji je apsolutno dominirao na prvoj utakmici.

Možda te zanima