Belgija protiv Poljske, duel Velsa i Nizozemske

Drugi upravo čitaju

Izdvojili smo najzanimljiivije mečeve danas

BELGIJA – POLJSKA, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Belgijanci dočekuju Poljake pet dana nakon što ih je Holandija tukla sa 4:1, nanela im prvi poraz kod kuće od septembra 2016 i postala prva selekcija od oktobra 2010. koja je Crvenim Đavolima četiri puta tresla mrežu na njihovom terenu. Neće domaćinu biti nimalo prijatno protiv selekcije koja je pre nedelju dana pobedila Vels sa 2:1.

VELS – HOLANDIJA, 20.45  (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Holandija je neporažena deset mečeva zaredom, a na poslednjih 18 duela pretrpela je samo jedan poraz. Pritom je pre par dana razmonitrala moćnu Belgiju. Sa druge strane, Velšani su rasterećeni nakon pobede nad Ukrajinom i plasmana na Svetsko prvenstvo posle 64 godine.

REPUBLIKA IRSKA – UKRAJINA, 20.45  (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Tužni su Ukrajinci nakon što im je Vels prekinuo niz od 11 mečeva bez poraza i stao na put njihovom odlasku na mundijal u Kataru. Porazom od Jermenije, završila se i serija nepobedivosti Irske od osam mečeva. Očekujte poslovično tvrd fudbal domaćina u Dablinu i ne previše golova.

Možda te zanima