back to top

BATE je dominantna sila Bjelorusije…

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

BATE BORISOV – MINSK ISLOCH, 17.00 (Fudbal, Belorusija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

BATE je dominantna sila Bjelorusije. Ako uzmemo samo gol razliku od 19:4 u obzir, ostvarenu na devet utakmica, onda je gostovanje Islochu unaprijed zagorčano. Šesti klub u ligi može da pruži otpor Borisovu, ali treba imati u vidu dominaciju koju BATE ima na mečevima para, te sedmostruku GG3+ tradiciju na mečevima para.

SJK – INER TURKU, 16.00 (Fudbal, Finska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nema stabilnih igara, ni serije dobrih mečeva ni jednog, a ni drugog tima. Ipak, obje ekipe znaju da igraju, djeluju tehnički izjednačeno, pa je očekivanje egal meča sasvim realno. Uostalom, na to ukazuje i osmina finala Kupa Finske i meč koji je Inter Turku dobio na penale. SJK sada pokušava da im se revanšira u ligaškim vodama.

SLIGO – FINN HARPS, 20.45 (Fudbal, Rep. Irska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Finn Harps je strogi fenjeraš, jer sa 11 osvojenih bodova već nema mnogo šansi da izbjegne baražnu bitku za opstanak. Sligo Roversi su peti na tabeli, ne igraju u naročitom ritmu, ali su ipak bolji od rivala. Inače, oni su dobili posljednja dva meča para. Svakako, njihova očekivanja svode se na željenu pobjedu i na ovom meču.

KRISTIJANSUND – BODO , 18.00 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kristijansund ne igra dobro, na fenjeru je i to se neće mijenjati. Šta reći, osim da je riječ o timu koji je osvojio tek jedan bod. Eto šanse za Bodo Glimt da popravi učinak pošto sa prethodnih pet utakmica ima tri neriješena ishoda, plus poraz koji im je nanio Molde, pri konačnih 3:1.

Možda te zanima