back to top

Antolić odgovorio Mamiću: Predlažem sučeljavanje u Zagrebu!

Drugi upravo čitaju

Zdravko Mamić danas je održao presicu u Mostaru gdje se dotaknuo Dinama, Krešimira Antolića, Mirka Barišića, Ante Čačića, brojnih igrača, ali i novinara.

Na konferenciji koja je trajala više od sat i pol nema koga nije spomenuo u svom izlaganju. Pričao je i pojedinim transferima, posebice sage oko Mislava Oršića, ali i oštro je napao trenera Modrih Antu Čačića. No, nije dugo trebalo čekati na odgovor Krešimira Antolića.

“Danas smo svjedočili press konferenciji građanina Bosne i Hercegovine, bivšeg čelnika Dinama i pravomoćno osuđenog bjegunca od matične države, Zdravka Mamića. Kao i prije nepunih 30 dana, dio svojeg izlaganja Mamić je posvetio pokušaju da lažima, difamacijama, konstrukcijama omalovaži i kompromitira mene i meni bliske osobe. To je bio klasični prikaz situacije u kojoj lažov tumači svoju istinu, lopov govori o tome što je poštenje, kukavica definira kukavičluk, a bjegunac od hrvatskog pravosuđa govori o tome što bi trebalo biti pravo, a što krivo. Na početku ovog cirkusa, rekao sam da je pozadina napada na mene moje suprotstavljanje pokušajima da se odlučuje u BiH, a odgovara u Zagrebu. Isto tako, rekao sam da se ja neću spuštati na razinu njegove kaljuže jer je to cilj koji Mamić želi postići. Zato neću, osim što ću sve izrečeno nazvati lažnim, ulaziti u javno polemiziranje s njim. Pozivam sve one u hrvatskoj državi kojima je to posao, a još vjeruju Mamićevim „istinama“ da provjere stavku po stavku onoga što je on rekao. Stavljam se u tom smislu na raspolaganje sa svim podacima i informacijama te će vrlo brzo biti utvrđeno da je sve danas izrečeno laž.

“Želio bih se u osobno ime ispričati Dinamovim navijačima što svjedoče ovome cirkusu u klubu. Dinamo je veći od svih nas pojedinačno i svih nas zajedno i nije zaslužio ovo što se događa. Očigledno je da razdruživanje s “vlasnikom” kluba koji to nije, drugačije nije moglo proći. S obzirom na to, želim naglasiti da je ovo moj zadnji osvrt na bilo kakvu izjavu koju će od sada nadalje izreći građanin Bosne i Hercegovine Zdravko Mamić te mu predlažem javno sučeljavanje argumentima uživo. U Zagrebu”, zaključio je Antolić.

Objava Antolić odgovorio Mamiću: Predlažem sučeljavanje u Zagrebu! pojavila se prvi puta na Gol.ba.

Izvor: gol.ba

Možda te zanima