back to top

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Francuska 1,75, Holandija 1,50, Argentina 2,30, Alžir 1,38!

Drugi upravo čitaju

Nigdje nećete naći veće

Ova nedjelja je odlična za sve sportske sladokusce. Bukmejkeri Mozzarta bili su široke ruke kada su u pitanju četiri para. Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na tri kontinenta.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu


FINSKA – FRANCUSKA (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,75

Direktan učesnik Mundijala iz grupe D već je poznat. Francuska, branilac krune iz Rusije, obezbjedila je učesće na turniru u Kataru, pa mirno može da dočeka meč posljednjeg kola i gostovanje Finskoj. Galski pjetlovi su rasterećeni, Didije Dešan može da se igra i kombinuje, isto se ne može reći i za Finsku. Da bi Skandinavci stekli priliku da prvo uđu u baraž, i potencijalno zaigraju na Mundijalu, neophodna im je pobjeda protiv favorizovane Francuske. Ili da Ukrajina ne savlada Bosnu i Hercegovinu. Tada bi ih i poraz vodio u doigravanje.

HOLANDIJA – NORVEŠKA (UTORAK, 20.45), KEC 1,50

Nikako Holandiji nije bio potreban remi sa Crnom Gorom u protekloj rundi. Od gotovog je napravila veresiju i sada strepi. Ali, i dalje je u dobroj poziciji, jer sama odlučuje o svojoj sudbini. Ne zavisi od drugih. Pobjedom protiv Novreške bi postala siguran putnik u Katar. I remi bi Lalama odradio posao jer Turska bi morala da nadoknadi zaostatak u golovima koji je nenadoknadiv – u minusu je 13 golova, a u posljednjem kolu igra sa Crnom Gorom. Zamršena je situacija u grupi G, pored Holandije i Turske do prvog mjesta može i Norveška, ali joj igra samo pobjeda, i to uz remi ili poraz Turske. Jedno je sigurno – biće drame

ALŽIR – BURKINA FASO (UTORAK, 17.00), KEC 1,38

Jedan od nekoliko odlučujućih mečeva koji se igraju ovog utorka u Africi. Poslije prvih pet kola ni Alžir, ni Burkina Faso nisu doživjeli nijedan poraz. Nije ni remi Burkine Faso sa Nigerom u prošlom kolu ništa promjenio – Alžir danas ne smije da izgubi. U identičnoj je situaciji Burkina Faso kao što je bila Srbija pred gostovanje u Lisabonu, neophodno je da pobjedi, da bi se plasirala u posljednji krug kvalifikacija, odnosno baraž koji se igra u martu. Dva boda prednosti stavljaju Alžir u bolju poziciju, može da kalkuliše i igra na kartu remija, a upravo tim ishodom završen je prvi međusobni susret dva tima u ovim kvalifikacijama.

ARGENTINA – BRAZIL (SREDA, 00.30), KEC 2,30

Sve je spremno za spektakl. Brazilci će se naći u “košnici”. Malobrojni srećnici stigli su do karte za meč u gradiću San Huan, njih 18.000 pokušaće da ponesu fubdalere Argentine do Svjetskog prvenstva. Brazil je već obezbjedio učešće na Mundijalu, prvi je u kvalifikacijama, ali sve to pada u vodu kada dođe derbi svih derbija. Bez obira na ishod duela sa Brazilom, naći će se Argentinci u Kataru. Praktično da je nemoguće da ispuste pozamašnu razliku. Pitanje je samo kada će izvaditi vizu, a ništa slađe ne bi bilo za njih nego da to bude tako što će nadigrati Selesao, zakletog neprijatelja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.


Možda te zanima