Korner kladionicaZa vedre osmijehe – Mozzart pomogao bilećkom udruženju

Za vedre osmijehe – Mozzart pomogao bilećkom udruženju


Milenko Radmilović: U teškoj smo situaciji, donacija je stigla u pravi čas…

Bilećko Udruženje “Vedar osmijeh” brine se o djeci i omladini sa poteškoćama u razvoju, a uvijek im je potrebna pomoć kako bi nastavili sa svojom humanom misijom. Kompanija Mozzart uputila im je donaciju u sklopu tradicionalne akcije “Humanitarni tiket u podne”. Poznati glumac Marko Baćović je tipovao, a osvojeni iznos usmjerio je ovom udruženju. Taj humani gest korisnicima je izvukao osmijeh na lice.

za vedre osmijehe – mozzart pomogao bilećkom udruženju
Uručenje humanitarnog tiketa Udruženju “Vedar osmijeh”

-Trenutno smo u teškoj finansijskoj situaciji, a u Mozzartu su samoincijativno, bez naših molbi, osjetili potrebu da nam doniraju sredstava. To je zaista humano, veoma smo zahvalni na donaciji, a i pogodili su pravi momenat da nam pomognu, kako bismo mogli da nastavimo sa radom u našem dnevnom centru- kaže predsjednik Udruženja roditelja i prijatelja djece i omladine sa poteškoćama u razvoju “Vedar osmijeh”, Milenko Radmilović.

Ovo udruženje je već duži period u teškoj situaciji jer opština ne može da im pomogne, a situacija je dodatno otežana tokom pandemije korona virusa. Zbog toga su čak na neko vrijeme morali da obustave rad dnevnog centra, u koji dolaze djeca i mladi sa poteškoćama u razvoju. Tu su imali organizovana druženja i radionice, ali te aktivnosti, kao i odlazak na takmičenja i angažman stručnih saradnika, su smanjene ili ukinute zbog nedostatka sredstava.

Imaju 50 korisnika, a jednog zaposlenog

„Vedar osmijeh“ okuplja 50 članova, a u ovom trenutku sa njima radi samo jedna osoba.

Nadamo se da će se situacija poboljšati uz pomoć nadležnih, humanih pojedinaca i odgovornih kompanija kakva je Mozzart, kojoj smo beskrajno zahvalni. Donaciju ćemo utrošiti na humanitarnu pomoć djeci koja trenutno dolaze u centar – dodaje Radmilović.
Iz Mozzarta poručuju da im je drago što je pomoć u „Vedar osmijeh“ stigla u pravi čas.

Kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“ već duže vrijeme se trudimo da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Mi svaki dan doniramo ulog, a poznate ličnosti u ulozi plemenitih kladilaca nam pomažu da donacije dođu u prave ruke- kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

MOŽDA TE ZANIMA

PRIDUŽI SE ZAJEDNICI

korner viber zajednica
telegram kanal korner
google news korner

DRUGI UPRAVO ČITAJU

POPULARNO OVIH DANA