back to top

United čeka Vukove, dobre tekme i u Španiji

Drugi upravo čitaju

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja, najbolje kvote pronađite u Mozzart kladionici

Man.Utd.– Wolverhampton, 18.30 (Fudbal, Engleska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Đavoli su ponovo uhvatili lep zalet, pošto nisu poraženi na pet prethodnih susreta. Staru godinu su ispratili pobjedom nad Barnlijem (3:1). Sa druge strane Vulverhempton igra vrlo tvrde mečeve. Na posljednjih sedam došlo je 0-1 gola. Mančester je u seriji od tri pobjede nad današnjim rivalom.

Villareal – Levante, 19.00 (Fudbal, Španija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Viljareal igra blistavo u posljednje vrijeme. Vezali su pet pobjeda u svim takmičenjima, na posljednja dva susreta postigli osam golova. Sa druge strane Levante je bez pobjede tačno mjesec dana. Levante igra vrlo efikasne mečeve u posljednje vrijeme. Na prethodna tri došlo je gg i 5+.

Osasuna – Ath.Bilbao, 21.00 (Fudbal, Španija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Duel timova iz sredine tabele. I jedni i drugi igraju vrlo promjenljivo, imaju jedan trijumf u posljednjih pet mečeva. Osasuna je bez pobjede na svom bunjištu od 2. oktobra kada su slavili protiv Rajo Valjekana.

Cadiz – Sevilla, 21.15, (Fudbal, Španija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kadiz ima samo 14 bodova i trenutno je na pretposlednjem mestu. Čeka ih žestoka borba za opstanak, dok Sevilja gaji nadu o osvajanju titule. Na mečevima tima sa Sančez Pishuhana u posljednje vrijeme dolazi najčešće 2-3 gola, uz gg.

Možda te zanima