U Kaknju nastavljena Mozzartova ekološka akcija „ReZZikliraj“

Drugi upravo čitaju

Brojni građani ovog grada pružili doprinos kampanji za očuvanje okoliša.

Veliki ekološki karavan kompanije Mozzart nastavlja da putuje kroz gradove širom BIH. Ovog vikenda su se zaustavili u Kaknju. Sa mještanima su prikupljali plastičnu ambalažu, a svi učesnici, koji su pokazali svijest o važnosti očuvanja okoliša, nagrađeni su prigodnim poklonima.

Posjetioci su za samo nekoliko sati prikupili veću količinu plastike koju će predstavnici Mozzarta odvesti na reciklažu, a dobijeni novac biće proslijeđen u humanitarne svrhe.


u kaknju nastavljena mozzartova ekološka akcija „rezzikliraj“

“Građani Kaknja su pokazali da su ekološki osviješteni. Učešćem u našoj akciji, pridružili su se misiji očuvanja životne sredine, a mi smo ih nagradili sadnicama cvijeća i platnenim cegerima koje mogu da koriste umjesto plastičnih kesa. Našem putovanju uskoro se bliži kraj, a posljednje stanice su nam u Kantonu Sarajevo, pa pozivamo i tamošnje stanovnike da nam se pridruže”, kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.


Regionalni lider u priređivanju igara na sreću akcijom “ReZZikliraj”  pruža doprinos očuvanju životne sredine širom naše zemlje. Svi koji im se pridruže u toj plemenitoj misiji, imaju mogućnost da doprinesu zaštiti okoliša u BiH, ali i da za to budu nagrađeni.

u kaknju nastavljena mozzartova ekološka akcija „rezzikliraj“


Ova velika ekološka akcija organizovana je u okviru Mozzart Teqvoly Summer Tour-a, koji se tokom ljeta održava u pet gradova BiH u saradnji sa ACAR Events. Na lokacijama održavanja ove zanimljive sportske manifestacije postavljeni su punktovi za otkup PET ambalaže.


Prva stanica ekološko-sportske vožnje bila je Trebinje, druga Mostar, treća Banjaluka, a četvrta Kakanj. Uskoro se “ReZZikliraj” seli u četiri opštine u Kantonu Sarajevo, dok je veliko finale zakazano za 19. avgust i to tokom posljednje večeri Sarajevo film festivala. Učesnici i posjetioci će i u ovim opštinama moći da donesu plastičnu ambalažu- za šta će biti nagrađeni.

Nagradno takmičenje do 19. avgusta!


Mozzart je organizovao i nagradno takmičenje za najbolji “uradi sam” projekat na temu reciklaže materijala, a pobjednika očekuje vrijedna nagrada! Pridruži se jednoj od najvećih ekoloških akcija u BiH kojom štitiš okolinu, učestvuješ u humanoj misiji i osvajaš nagradu!

u kaknju nastavljena mozzartova ekološka akcija „rezzikliraj“


Rok za prijavu projekta je 19. avgust, kad se održava zadnji dan Mozzart Teqvoly Summer Tour-a. Prijave sa fotografijama projekta zainteresovani mogu da pošalju na adresu prbih@mozzartbet.com, sa naznakom “Rezzikliraj s Mozzartom”. Imena pobjednika biće proglašena do 31. avgusta.

ReZZikliraj i vrijedne nagrade osvajaj!

Možda te zanima