U fokusu kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Pogledajte koji nas to zanimljivi fudbalski događaji čekaju danas, a čitavu ponudu za danas potražite na mozzartbet.ba.

JAPAN – KINA, 11.00, (Fudbal, kvalifikacije za SP, Azija), kompletnu ponudu pogledajte na mozzartbet.ba

Japan drži drugo mesto u Grupi B, koga ugrožava Australija koja je na njihovu sreću u minus fazi. Kina je tek peta, a sa dva prethodna susreta ima remije sa selekcijama Omana i Australije. Zaključuje se da je Japan nominalni favorit koji je u septembru s minimalcem uspeo da dobije Kinu.

LIBAN – JUŽNA KOREJA, 13.00 (Fudbal, kvalifikacije za SP, Azija), kompletnu ponudu pogledajte na mozzartbet.ba

Južna Koreja ne može da ugrpzi drugo mesto na tabeli Grupe A, ali može da napadne odlični vodeći Iran koji ima tek dva boda više. Liban bi želeo da zauzme treće mesto koje drže Emirati, ali pošto loše igra, ova utakmica za njih nije naročita šansa. Inače, Južna Koreja je prošle kalendarske godine dva puta dobijala Liban.

UAE – SIRIJA, 16.00 (Fudbal, kvalifikacije za SP, Azija), kompletnu ponudu pogledajte na mozzartbet.ba

Emirati su treći sa svega šest bodova, pomno će gledati u rezultat Libana, a na njima je samo da dobiju najtanju Siriju koja je osvojila svega dva boda. Inače, Emirati su u novembru u Arab kupu savladali Siriju sa 2:1, a pre toga u septembru u kvalifikacijama s istom selekcijom remizirali. Pokušaće sada da poprave utisak i dođu do pobede.

KLUB BRIŽ – ST. ŽIL, 20.45 (Fudbal, Belgija 1), kompletnu ponudu pogledajte na mozzartbet.ba

Sent Žil caruje Belgijom, a Klub Briž pokušava da preotme drugo mesto Antverpenu koji kao i oni ima 44 osvojena boda. Biće ovo iz pomenutog razloga jako bitna utakmica za domaćina koji je pred ovaj meč remizirao sa Standardom. Inače, Klub Briž je dobijao od daleke 2006. utakmice para. Pokušaće gosti da promene taj skor, a utakmica će verovatno biti tvrda.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Maid
Maidhttps://korner.ba
Maid Lolić je zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Da kako može ukinuo bi produžetke pa neka se odmah pucaju penali. Najdraža emisija Top Gol.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima