Pripreme za Mundijal…

Drugi upravo čitaju

Donosimo kratku bet analizu najzanimljivih utakmica


BURTON – PLYMOUTH, 16.00 (Fudbal, Engleska 3) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba
Burton je u donjen domu, a Plymouth u gornjem. Taj podatak dovoljan je da se izvuku određeni, vrlo konkretni zaključci. Sve u svemu, na posljednjem meču para nije bilo golova, pa će tipovanje ovoga puta biti izuzetno zanimljivo.

TURKEY – CZECH R., 18.00 (Fudbal, međunarodna prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba
Česi su čini se na istorijskom minimumu snaga, mada su na posljednjem prijateljskom meču dobili Farane sa čak 5:0. Apstrakujemo li taj meč, oni od trenutne forme, slabije i ne mogu, pa Turci treba da su u stanju više da pokažu. Možda je vrijeme da se Turska iskupi za X protiv Luksemburga. Nismo ga očekivali u Ligi nacija.

SWEDEN – ALGERIA, 20.30 (Fudbal, međunarodna prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba
Gosti igraju odlično, a Šveđani su definitivno iznenadili. Pred Mundijal u Kataru savladali su Meksiko sa 1:2, što nije mala stvar. Pitanje je kako će se Alžir snaći sa reprezentacijom koja lebdi na skinutom skalpu Sombrerosima. Biće zbog toga ovo jako zanimljiv prijateljski meč.

TENERIFE – HUESCA, 18.30 (Fudbal, Španija 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba
Moguća je tvrda utakmica, budući da oba tima u posljednje vrijeme bilježe šarolike rezultate, mada je Huesca generalno uspješnija. Inače, na posljednjem meču para bilo je 0:0, što potvrđuje da na mečevima ovog para umije da bude natezanja na sredini terena.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Možda te zanima