Praznik sporta u Kiseljaku – Održan tradicionalni turnir u malom fudbalu uz asistenciju Mozzarta

Drugi upravo čitaju

Više od 20 godina klub Mir organizuje takmičenje u malom fudbalu koje okuplja ekipe iz cijele Bosne i Hercegovine

Kiseljak je svakog ljeta središte ljubitelja malog fudbala, koji u ovo mjesto dolaze kako bi se družili i takmičili. U duhu fer-pleja ekipa okupljena oko kluba Mir već 20 godina organizuje ovaj sportski događaj, a ovog puta i Mozzart im je pružio podršku i bio sponzor turnira.

“Imali smo više od 30 prijavljenih ekipa, jako smo zadovoljni odzivom publike i timova. Ovogodišnji pobjednik je ekipa Ceste. Oduševljeni smo što je i kompanija Mozzart prepoznala naš rad i podržala nas u organizaciji. Hvala im mnogo na tome”, kaže Marko Plejić, predsjednik kluba Mir Podastinje.

praznik sporta u kiseljaku – održan tradicionalni turnir u malom fudbalu uz asistenciju mozzarta

Podsjetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću kontinuirano pruža podršku mnogobrojnim sportskim turnirima širom Bosne i Hercegovine, kao i klubovima.

“Drago nam je što postoje pojednici i ekipe koji se malim fudbalom bave iz čistog entuzijazma i ljubavi prema tom sportu. Bilo nam je zadovoljstvo da budemo sponzor ovog turnira u želji da održe započetu tradiciju. Nastavićemo da pomažemo sportistima, ekipama i turnirima na lokalu”, kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta Selma Salkanović.

Možda te zanima