back to top

Pogodio najveću kvotu i osvojio AUDI A3 Limo u Mozzartu

Drugi upravo čitaju

Mozzartova velika nagradna igra je završena. „Za pogodak trojka, za promašaj desetka“ jednom srećnom dobitniku je donijela AUDI A3 Limo, a 40 igrača je preuzelo mobilni telefon Samsung Galaxy S10.

Završena je nagradna igra „Za pogodak trojka, a promašaj desetka“, a novi Audi A3 Limo, za kojeg su se borili brojni igrači, konačno je dobio svog vlasnika.

Od sada će ga voziti Sreten Tešanović, porijeklom iz Mrkonjić Grada, koji je tiket sa najvećom kvotom odigrao u Banjaluci. On je u ludoj trci tipovao i pogodio najveću kvotu od 9873,57 što ga je učinilo pobjednikom ove nagradne igre. Osim automobila, Sretenu je pripao i dobitak od 9.873, 57 KM, a, uz prateći bonus, isplaćeno mu je ukupno 11.330,08 KM. Zbog toga, srećni dobitnik nije krio zadovoljstvo.

pogodio najveću kvotu i osvojio audi a3 limo u mozzartu
Pogodio najveću kvotu i osvojio AUDI A3 Limo u Mozzartu

„Zaista sam presrećan što sam baš ja pogodio najveću kvotu u Mozzartu. Automobil koji sam osvojio je prelijep i dobro će mi doći. Nisam se nadao dobitku, ali sam ga ’ganjao’ tako što sam redovno igrao u Mozzartu“, kaže srećni dobitnik Sreten Tešanović.

On dodaje da već godinama tipuje u Mozzartu, a automobil mu je donijela upravo njegova omiljena igra – klađenje na poene igrača.

„Igrao sam granice košarkaša, veća manja granica jer tu mogu da učestvujem i razmišljam kao da sam ja trener. Uz dobre kvote i moju procjenu, pogodio sam i najveću kvotu i to mi je omogućilo da kući odvezem svog novog ljubimca“, dodaje Tešanović.

Baš kao što njegovi omiljeni košarkaši gađaju trojke, Sreten je pogodio svih deset odigranih parova, pa ostalim igračima poručuje da se isplati redovno tipovati u Mozzartu.

pogodio najveću kvotu i osvojio audi a3 limo u mozzartu
Pogodio najveću kvotu i osvojio AUDI A3 Limo u Mozzartu

A kompanija Mozzart se pobrinula i za one igrače koji su pogodili najveću kvotu, ali su promašili jedan par. Oni su za promašaj nagrađeni desetkom. Čak 40 igrača na poklon je dobilo novi mobilni telefon „Samsung Galaxy S10“.

„Veoma smo srećni što smo imali priliku da uručimo nagrade najboljim igračima. Zadovoljstvo naših igrača uvijek nam je na prvom mjestu, pa se trudimo da ih često i dodatno obradujemo kroz nagradne igre. Reakcije dobitnika najbolji su dokaz da se isplati tipovati u Mozzartu“ kaže menadžer korporativnih komunikacija kompanije „Mozzart“, Marija Ranilović.

„Za pogodak trojka, za promašaj desetka“ bila je samo jedna u nizu tradicionalnih nagradnih igara u „Mozzartu“. Iz ove kompanije najavljuju da u narednom periodu planiraju da organizuje nove nagradne igre i obraduju još brojne igrače, kojima poručuju – donesi odluku.

pogodio najveću kvotu i osvojio audi a3 limo u mozzartu
Pogodio najveću kvotu i osvojio AUDI A3 Limo u Mozzartu

Možda te zanima