back to top

Počinje online prodaja ulaznica za utakmicu BiH

Drugi upravo čitaju

Online prodaja ulaznica za nogometnu utakmicu između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Islanda, koja će biti odigrana 23. marta u Zenici, počet će u ponedjeljak u 12 sati, putem zvanične platforme Kupikartu.ba.

Cijene ulaznica je 30 KM (tribina zapad), 25 KM (istok), 20 KM (jug i sjever).

“S obzirom na to da će po prvi put ulaznice za utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu”, navode iz Nogometnog saveza BiH.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen, saopćili su iz Nogometnog saveza BiH. (Foto: Reprezentacija.ba)

Možda te zanima