Nove šampionke iz Kaknja – “Naša škola sporta” okuplja čak 230 djevojčica!

„Oduševljeni smo što smo dobili dvije garniture dresova. Mozzart je jedinstvena kompanija na području BiH koja pomaže i podržava sport i razvoj mladih talenata“, kaže predsjednica škole Nejra Šabeta

Košarka, odbojka, rukomet ili fudbal – nije bitno o kom se sportu radi, niti koji je nivo takmičenja u pitanju, kompanija Mozzart je uvijek tu da pomogne i bude najverniji navijač. Ova podrška ja važna za mnogobrojne sportiste koji su kroz različite akcije ove kompanije dobili opremu.

Dres sa znakom „M“ za njih je bio velika motivacija, pa su u narednim utakmica nizali samo uspjehe. Ovo je slučaj i u ”Našoj školi sporta” iz Kaknja koja okuplja čak 230 djevojčica uzrasta od 5 do 16 godina. Mlade odbojkašice su debitovale u novoj opremi na memorijalnom turniru u Vogošći gdje su osvojile drugo mjesto.

„Oduševljeni smo što smo dobili dvije garniture dresova. Mozzart je jedinstvena kompanija na području BiH koja pomaže i podržava sport i razvoj mladih talenata. Hvala ovoj kompaniji na tome, djevojčice su presretne“, kaže predsjednica ”Naše škole sporta” Nejra Šabeta.

nove šampionke iz kaknja – "naša škola sporta" okuplja čak 230 djevojčica!

Ona objašnjava da su mlade odbojkašice već osvajale brojne medalje, te da škola organizuje razne turnire i druge aktivnosti za djecu.

„Zimi na obližnjoj planini Ponijeri igramo odbojku na snijegu, dok ljeti obično organizujemo kamp i imamo školu plivanja za djecu. Našim programom želimo unaprijediti psihofizički razvoj djeteta, razvoj kreativnosti, te osjećaj zajedništva uz isticanje individualnih kvaliteta svakog polaznika“, dodaje naša sagovornica.

„Naša škola sporta“ od ove godine je i članica Odbojkaškog saveza Federacije.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima