back to top

Napoli i Barcelona igraju derbi, puno odličnih utakmica u Ligi Europe

Drugi upravo čitaju

Pogledajte koje su to događaji zanimljivi danas, a najveće kvote pogledajte na mozzzartbet.ba

LACIO – PORTO, 18.45, (Fudbal, Liga Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Lacio se u Udinama čuvao, pa remizirao sa 1:1. S druge strane, Porto je u gostima Moreirenseu slavio, a u goste pride nosi prednost od 2:1 sa prvog meča. Sari misli da to može da sustigne, pa će u vatri biti Milinković Savić, a valja znati i da je učešće Imobila biti pod znakom pitanja. Sve u svemu, prognoza o tvrdom susretu neće izostati.

OLIMPIJAKOS – ATALANTA, 18.45, (Fudbal, Liga Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Atalanta je dobila prvi susret sa 2:1.U Pireju taj rezultat treba odbraniti, uz neosporno bolji kadrovski sastav koji poseduje italijanski sastav. Međutim, pitanje je šta može da se desi posle Atalantinog bledog izdanja protiv Fjorentine, uz napomenu da su Italijani na prvom meču ne samo delovali, već i statistički bili bolji i jači od Olimpijakosa.

BETIS – ZENIT, 21.00, (Fudbal, Liga Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Betis je prvi meč dobio sa 2:3. Sve što se bitno zbivalo, bilo je vezano za prvo poluvreme, ali ne treba zaboraviti ni da je Zenit na tom meču imao većinski posed lopte. Betis kod kuće treba da navali kako ne bi prokockao kapital, a da to može, videlo se protiv Majorke u Primeri. Zenit je u međuvremenu odmarao.

NAPOLI – BARSELONA, 21.00, (Fudbal, Liga Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Već tri utakmice u nizu Napoli rešava sa 1:1. Barsa je takav ishod izvukla kod kuće, a Napoli je niz nastavio protiv Kaljarija. Špancima neće biti lako da slome Italijane, jer oni su i u gostima delovali jako organizovano, uprkos terenskoj inicijativi Barselone. Biće ovo težak meč za oba tima.

Možda te zanima