Najmlađi Banjalučani dobili novo igralište u porti crkve od Mozzarta

Sveštenik Miladin Mitrović: Zahvaljujući kompaniji Mozzart, kojoj smo se obratili za donaciju, uspjeli smo naše želje da pretvorimo u realnost

najmlađi banjalučani dobili novo igralište u porti crkve od mozzarta
Novoizgrađeno igralište u porti Hrama Svetog Vasilija Ostroškog

Najmlađi stanovnici banjalučkog naselja Obilićevo dobili su novu oazu za igru zahvaljujući inicijativi oca Miladina, sveštenika Hrama Svetog Vasilija Ostroškog, da se u porti crkve napravi dječije igralište, u saradnji sa kompanijom Mozzart.U jeku pandemije korone Mozzart je uvidio značaj da mališani dobiju prostor za igru na otvorenom, pa su u dvorištu crkve postavljene sprave koje su pogodne za razvoj motorike i mašte djece. Igralište je uređeno po najsvremenijim standardima i ograđeno je jer je bezbjednost mališana na prvom mjestu.

najmlađi banjalučani dobili novo igralište u porti crkve od mozzarta
Mališani uživaju u igri na novom Mozzartovom igralištu

– Naselje Obilićevo je izuzetno brojčano,ali smo imali malo dječijih igrališta, te smo uvidjeli da imamo ovdje prostor na kojem bi mogli da napravimo igralište. Ideju smo imali odavno, ali nismo imali mogućnost da je realizujemo. Zahvaljujući kompaniji Mozzart, kojoj smo se obratili za donaciju, uspjeli smo naše želje da pretvorimo u realnost. Izuzetno smo im zahvalni što su realizovali ovaj projekat- kaže Miladin Mitrović, sveštenik Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u banjalučkom naselju Obilićevo. 

On dodaje da je izgradnja igrališta u porti hrama od izuzetnog značaja za djecu i njihove roditelje. Tu sada mogu da se okupljaju i uživaju u igri, a imaju i mogućnost da sa roditeljima posjete ovaj hram.

najmlađi banjalučani dobili novo igralište u porti crkve od mozzarta
Mozzart se rado odazvao inicijativi za izgradnju igrališta

Stanovnici naselja Obilićevo oduševljeni su novim mjestom za igru njihove djece, to su nam saopštili posjetioci koje smo zatekli u porti crkve. Kako kažu, dobili su lijep prostor na kojem mogu da provode vrijeme sa porodicom.

Kompanija, koja je već čuvena po izgradnji terena i donacijama sporskim klubovima i raznim udruženjima, nastavila je niz društveno-odgovornih akcija širom BiH.Mozzart, kroz čuvenu akciju “Sto terena za jednu igru”, obnavlja sportske terene, ali ide i korak dalje, pa donirai dječija igrališta…

-Naša kompanija se uvijek trudi da osmisli nove akcije kroz društveno-odgovorno poslovanje i da odgovori svim molbama za pomoć. Zato smo se rado odazvali inicijativi sveštenika Miladina da se najmlađim stanovnicima Obilićeva u porti crkve obezbijedi prostor za igru i zdravo odrastanje – kažeSelma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima