NAJBOLJA SVJETSKA USLUGA – OD 1. JANUARA MOZZART PUŠTA SVOJE PROIZVODE U FEDERACIJI!

Vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi i u Federaciji želi da uspostavi taj uspješan model poslovanja i omogući vrhunsku uslugu svojim igačima, a sva ponuda dostupna je na www.mozzart.ba

Širom susjednih zemalja, pa sve do Afrike i Južne Amerike, igrači znaju da Mozzart daje najveće kvote na svijetu, ima najviše igara, najbolju ponudu nalendu i na vebu, najbolju svjetsku uslugu! A sada će u to moći da se uvjere i u Federaciji, jer regionalni lider u priređivanju igarana sreću od 1. januara pušta svoje proizvode u Federaciji BiH!

Igračima će od sada raznovrsna ponuda biti na raspolaganju i preko android aplikacije Mozzartfed, ali i posebno dizajnirane IOS aplikacije, a više informacija o svim uslugama dostupno je na www.mozzart.ba.

Mozzart nudi najveći broj kanala uplate, pa će registrovani igrači moći da izaberu žele li uplatu preko Mozzart Bona, Klikera, XBona, Visa i Mastercard platnih kartica, opštih uplatnica ili SMS uplatu za prepaid i postpaid korisnike M:tel mreže i prepaid korisnike BH Telekoma.  

Osvojenii znosi igračima će biti isplaćivani svakodnevno na svim uplatno-isplatnim mjestima širom Federacije, kao i na tekući račun korisnika.

Iz Mozzarta poručuju da uveliko rade i na proširenju mreže, a igrači cijelu trenutnu ponudu mogu da pogledaju na www.mozzart.ba

Za njih je Mozzart pripremio brojne bonuse i benefite. Igrače će tako obradovati Happy Monday bonusom, bonusom Naplati promašaj, 1000% bonusom, te Het-trik bonusom na prve uplate…ali i brojnim drugim iznenađenjima o kojima će više saznati na https://www.mozzart.ba/bs#/promo

Mozzart jepreuzeo BH Play kladionicekojesada, pod nazivomMozzart BH Play, brojepreko100 uplatno-isplatnihmjestapozicioniranihširom FBiH sapreko 300 radnika. Tamošnjiigračiimaćepriliku da zaigrajunovi “Bingo” saraznovrsnimigrama, alii da osvojevrijedne Jackpot iznose.Višedetalja o bogatojponudiMozzart BH play igračima je dostupnonawww.mozzart.ba

Kompanija Mozzart ima ubjedljivu lidersku poziciju u oblasti visine kvota i raznovrsnosti ponude igara na tržištima na kojima posluje. Visok kvalitet kvota postignut je zahvaljujući izuzetnom timu vrhunskih statističara, informatičara, matematičara i poznavalaca sporta.

“Godine iskustva i usavršavanja u određivanju kvota bile su presudne za našu lidersku poziciju na tržištu. U okviru osnovne djelatnosti, kompanija Mozzart ima sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na najrazličtije sportske i druge događaje, sa oko 250.000 kvota na više od 1.600 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 400 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 500 specijalnih igara na ostale sportove. Kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mjesta i kvalitetno upravljanje rizikom”, poručuju iz Mozzarta.

Mozzart je vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi, a na svakom novom tržištu želi da uspostavi taj uspješan model poslovanja i čvrsto drži lidersku poziciju.

“Svjesni da se u svim segmentima uvijek moramo razlikovati i biti iznad ostalih po kvalitetu, trudimo se i uspjevamo da uvijek budemo korak ispred konkurencije sa sopstvenim rješenjima, što dokazujemo i uspješnim širenjem poslovanja. Implementiranje našeg softvera i sistema klađenja na više kontinenata, kao i prepoznatljivost brenda u cijelom svijetu nemoguće je postići bez izuzetnih kadrova, zbog čega iz godine u godinu zapošljavamo najkvalitetnije i najbolje stručnjake u svojim oblastima, kaže Biljana Janjuz, rukovodilac HR sektora kompanije Mozzart.

najbolja svjetska usluga - od 1. januara mozzart pušta svoje proizvode u federaciji!
NAJBOLJA SVJETSKA USLUGA - OD 1. JANUARA MOZZART PUŠTA SVOJE PROIZVODE U FEDERACIJI!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Alem
Alemhttps://korner.ba/
Alem Sinanović je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Voli nogomet ali je, zbog previše obaveza, na korner.ba zadužen uglavnom za kladionicu i kladioničarske preporuke.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima