Korner kladionicaNajbolja svjetska usluga – Mozzart stigao u Federaciju!

Najbolja svjetska usluga – Mozzart stigao u Federaciju!

()

Vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi i u Federaciji je uspostavio taj uspješan model poslovanja i omogućio vrhunsku uslugu svojim igačima, a sva ponuda dostupna je na www.mozzart.ba

Širom susjednih zemalja, pa sve do Afrike i Južne Amerike, igrači znaju da Mozzart daje najveće kvote na svijetu, ima najviše igara, najbolju ponudu na lendu i na vebu, najbolju svjetsku uslugu! A sada se u to mogu uvjeriti i u Federaciji, jer je regionalni lider u priređivanju igara na sreću pustio svoje proizvode u Federaciji BiH!

Igračima je od sada raznovrsna ponuda na raspolaganju i preko androiod aplikacije Mozzartfed, ali i posebno dizajnirane IOS aplikacije, a više informacija o svim uslugama dostupno je nawww.mozzart.ba.

Mozzart nudi najveći broj kanala uplate, pa registrovani igrači mogu da izaberu žele li uplatu preko Mozzart Bona, Klikera, XBona, Visa i Mastercard platnih kartica, opštih uplatnica ili SMS uplatu za prepaid i postpaid korisnike M:tel mreže i prepaid korisnike BH Telekoma.  

Osvojeni iznosi igračima se isplaćuje svakodnevno na svim uplatno-isplatnim mjestima širom Federacije, kao i na tekući račun korisnika.

Iz Mozzarta poručuju da uveliko rade i na proširenju mreže, a igrači cijelu trenutnu ponudu mogu da pogledaju na www.mozzart.ba

Za njih je Mozzart pripremio brojne bonuse i benefite. Igrače tako časte Happy Monday bonusom, bonusom Naplati promašaj, 1000% bonusom, te Het-trik bonusom na prve uplate…ali i brojnim drugim iznenađenjima o kojima mogu više saznati nahttps://www.mozzart.ba/bs#/promo

Mozzart je preuzeo BH Play kladionice koje sada, pod nazivom Mozzart BH Play, broje preko 100 uplatno-isplatnih mjesta pozicioniranih širom FBiH sa preko 300 radnika. Tamošnji igrači imaju priliku da zaigraju novi “Bingo” sa raznovrsnim igrama, ali i da osvoje vrijedne Jackpot iznose. Više detalja o bogatoj ponudi Mozzart BH play igračima je dostupno na www.mozzart.ba

Kompanija Mozzart ima ubjedljivu lidersku poziciju u oblasti visine kvota i raznovrsnosti ponude igara na tržištima na kojima posluje. Visok kvalitet kvota postignut je zahvaljujući izuzetnom timu vrhunskih statističara, informatičara, matematičara i poznavalaca sporta.

“Godine iskustva i usavršavanja u određivanju kvota bile su presudne za našu lidersku poziciju na tržištu. U okviru osnovne djelatnosti, kompanija Mozzart ima sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na najrazličtije sportske i druge događaje, sa oko 250.000 kvota na više od 1.600 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 400 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 500 specijalnih igara na ostale sportove. Kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mjesta i kvalitetno upravljanje rizikom”, poručuju iz Mozzarta.

Mozzart je vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi, a na svakom novom tržištu želi da uspostavi taj uspješan model poslovanja i čvrsto drži lidersku poziciju.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

- Advertisement -

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

pročitaj i ovo

Najnovije

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Pošalji vijest i zaradi

spot_img