Mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć Domu

“Kontinuirana podrška nadležnih i velikih kompanija nam veoma znači”, kaže Darijana Kecman, v.d.direktora Doma za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”

Podrška nadležnih je ključna, ali svaka dodatna pomoć dobro dođe ustanovama koje zbrinjavaju mališane bez roditeljskog staranja. Predstavnici kompanije Mozzart ponovo su posjetili Dom za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” u Banjaluci, a ovoga puta uručili su donaciju u vidu higijenskih paketa, na čemu su im u
ovoj ustanovi veoma zahvalni.

“Drago mi je da se naša lijepa saradnja nastavila, Mozzart nas s vremena na vrijeme obraduje vrijednim darovima ili novčanim donacijama. Trenutno imamo 108 štićenika i trudimo se da im obezbijedimo sve što je potrebno, u zavisnosti od njihovog uzrasta. Zato nam je kontinuirana podrška nadležnih i velikih kompanija veoma značajna”, naglasila je Darijana Kecman, v.d.direktora Doma za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”.

mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć domu
Mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć Domu

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću prethodno je više puta obradovao ovu ustanovu novčanim donacijama u okviru akcija “Mjesec humanosti” i “Humanitarni tiket u podne”, a ovim gestom su nastavili da pružaju podršku Domu i njegovim štićenicima.

“Kad god smo u prilici, trudimo se da pomognemo mališanima bez roditeljskog staranja, kako bismo im boravak u Domu učinili što ljepšim. Ovom donacijom smo nastavili našu humanu misiju, a do kraja godine planiramo da posjetimo brojne ustanove i uručimo donacije onima kojima su najpotrebnije”, kaže Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć domu
Mozzart nastavio humanu misiju – ponovo stigla pomoć Domu

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima