back to top

Makedonija za historiju protiv Portugala za SP, a Poljska protiv Švedske

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

DANSKA – SRBIJA, 18.00 (Fudbal, prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Stojković je u uvertiri meča sa Mađarskom imao problema sa manjkom defanzivaca, ali se to nije previše odrazilo na igru naše selekcije u odbrani. Ipak, Danci su kvalitetniji od Mađarske, vole da se nadigravaju, isti je slučaj i sa Srbijom, pa bismo mogli da gledamo vrlo uzbudljiv i efikasan meč. Ne verujemo da će Piksi mnogo eksperimentisati. Pre će naša selekcija biti postavljena kao da je u pitanju takmičarski meč.

POLJSKA – ŠVEDSKA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ne postižu ni jedni, ni drugi veliki broj golova, ali kada su se poslednji put sastali – sve je prštalo. Švedska je slavila u grupnoj fazi Evropskog prvenstva proteklog leta, a po dva gola spakovali su Emil Forsberg i Robert Levandovski. Inače, skandinavski fudbaleri generalno imaju više sreće na međusobnim mečevima, pa ostaje da se vidi da li se nastavlja tradicija.

PORTUGAL – MAKEDONIJA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Koliko su Portugalci silni, a do koje slave su dogurali… Ponovo će sa pozicije favorita zaigrati na kartu Kristijana Ronalda koji pred sobom ima Makedoniju koja je iz trke za Mudijal izbacila Azure. Svakako će naši susedi pokušati isto i sa Portugalijom, što je teorijski moguće, a praktično malo verovatno.

Možda te zanima