Igraš FANTASY? Pridruži se 2000 menadžera u Mozzart BiH Fantasy ligi!

Krenuli smo jako!

Postani član Mozzart BiH Fantasy grupe, najveće Fantasy zajednice u BiH gdje te očekuju analize, statistike i što je najvažnije preko 100 nagrada.

JOŠ UVIJEK NIJE KASNO da sastaviš ekipu i da se priključiš ligi, jer će Mozzart dodijeliti preko 100 nagrada za najbolje menadžere, ali i nasumično za one koji su članovi Mozzart Fantasy FB grupe za komentare, analize, pogađanje rezultata i kvizove.

Prvo kolo je iza nas i imamo pobjednika 1. kola Mozzart BiH Fantasy lige! Žepčanin Armin Čamo izdojio se na čelu tabele Mozzart BiH Fantasy lige sa 108 poena u konkurenciji od 2000 menadžera

Menadžera kola Armina Čamu Mozartbet BiH nagrađuje paketom za pobjednika kola imenadžera sedmice (Mozzart trenerka, Mozzart majicai 10 KM freebeta).

Najboljitim 1. Kola:

Mendi (7) – Šar (15), Keli (12), Zinčenko (12) – Gros (15), Kuluševski (13), Salah (12), Žoržinjo (11), Žepčanin Armin Čamo izdojio se na čelu tabele Mozzart BiH Fantasy lige sa 108 poena u konkurenciji od 2000 menadžera (10) – Mitrović (13), Haland (13).

Idemo dalje, Mozzart bet je uz vas tokom cijele Fantasy sezone i nastavlja da prati borbu za šampiona Mozzart BiH Fantasy lige i dodijeli preko 100 nagrada.

Pozovite prijetelje koji igraju Fantasy da se priključe Mozzart Fantasy FB grupi i da postanu članovi Mozzart BiH Fantasy lige.

Srećno!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima