back to top

Igraju se posebne utakmice u Europa ligi

Drugi upravo čitaju

Igraju se posebne utakmice u Europa ligi

LEVERKUSEN – BETIS, 21.00 (Fudbal, Liga Europe) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Aspirindžije, baš kao i Betis imaju po sedam bodova u Grupi G. Utakmica trećeg kola bila je egal, došao je X, a takva je i bila i statistika meča. Međutim, Leverkusen je od tog momenta potpuno zakovao. Prvo je remizirao sa Kelnom, a onda ga je Karlsruhe nokautirao u Kupu Njemačke, pa Wolfsburg savladao u Bundesligi. Betis u meč ulazi nakon teškog meča i poraza od Atletiko Madrida.

LEICESTER – SPARTAK MOSKVA, 21.00 (Fudbal, Liga Europe) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

igraju se posebne utakmice u europa ligi

Leicesteru se žuri, za Napolijem koji također ima četiri boda. Mogu Englezi mnogo, pošto za sobom već imaju pobjedu od 3:4 iz trećeg kola, kojima je Spartak kapitulirao na svom terenu. Ta utakmica bila je strahovito raspucana, a Leicester je statistikom posjeda lopte u Moskvi, pokazao da na svom terenu ima namjeru da bude još dominantniji.

OLYMPIQUE MARSEILLE – LAZIO, 21.00 (Fudbal, Liga Europe) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Marseill ima tri boda, iz isto toliko remi ishoda. Interesantno, jer i sa Laziom je igrao neriješeno, tako uspješno da ni Immobile nije mogao ništa formaciji 4-3-3. Uzgred, Francuzi su u gostima na Olimpiku imali većinski posjed lopte, što je izmorilo Italijane koji su zatim Veroni dopustili da im da četiri gola. Sariju dakle nakon remija s Atalantom neće biti lako protiv Marseilla.

DINAMO ZAGREB – RAPID BEČ, 21.00 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

igraju se posebne utakmice u europa ligi

Poslije poraza od 2:1 u Beču, Modri imaju obavezu da Austrijancima prirede paklen doček, budući da tri tima u Grupi H imaju po tri boda. Dakle, mnogo toga je u igri, što Čekićari gledaju sa pijedestala najboljeg tima na tabeli. Biće ovo žestok meč, koji Krznar mora dobro da spremi, budući da je imperativ pobjede za Dinamo ujedno i veliki pritisak.

BRAGA – LUDOGORETS, 21.00 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bragi je svakako lakše nego Zvezdi u četvrtom kolu. Činjenica da je Ludogorec do sada izborio tek bod u utakmici sa Midtjyllandom, Portugalcima daje pravo da se nametnu kao favoriti. Oni će svakako više gledati put rezultata u Beogradu, nego što će ih brinuti Bugari koje su prošli put u gostima dobili tek s minimalnim rezultatom fiksiranim još u sedmom minutu meča. Držimo da je taj rezultat već slomio želju za odlučnijim otporom Ludogoreca.

Možda te zanima