back to top

Igra se playoff za SP

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najzanimljivih utakmica pred nama a najbolje kvote su u Mozzartu

ITALIJA – MAKEDONIJA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Azurima se žuri, mada deluje da ta žurba može da bude i varljiva, s obzirom na sve solidinije igre Makedonaca. Ne zaboravljamo remije Italijana sa Severnom Irskom i Švajcarskom, ali ni ne potcenjujemo moći tima Roberta Mančinija koji je do sada sasvim sigurno pohvatao konce i usmerio selekciju ka boljim danima. Italija je dakle ipak favorit.

PORTUGALIJA – TURSKA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.baSadržaj se nastavlja nakon oglasa

Turska nema superstara u rangu Kristijana Ronalda, ali ima jake adute u Hakanu Čalhanogluu, Jusufu Jazičiju, Orkunu Kokčuu i Burkazu Jilmazu.Portugalci iz Lisabona nisu poleteli za Katar, hoće li iz Porta do finala baraža i potencijalnog dvoboja sa Italijanima, to tek treba videti, mada ništa više nije lako, posle već viđenog na njihovom suočavanju s našim Orlovima.

ŠVEDSKA – ČEŠKA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Česima u okršaju protiv plavo-žutih neće moći da pomogne ni najraspucaniji fudbaler Patrik Šik. Ni domaćini neće imati pomoć Zlatana Ibrahimovića koji je pod suspenzijom zbog kartona. Šveđani sanjanju da se četvrti put plasiraju na mundijal u ovom veku. Ukoliko im to ne pođe za rukom, biće silno razočarani, posebno zbog toga što su pre četiri godine u Rusiji igrali četvrtfinale gde ih je zaustavila Engleska.

VELS – AUSTRIJA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

U grupnoj fazi Austrija nije uspela, završila je kao četvrta. Baraž je obezbedila kroz Ligu nacija – iza Danske, Škotske i Izraela, mada je letos Italiju namučila u nokaut fazi EP, dok je Vels na drugoj strani završio odmah iza Belgije, sa svega devet primljenih golova na osam mečeva. Na jedina dva međusobna takmičarska meča u prošloj deceniji, 2016. i 2017 godine, uspešniji je bio Vels sa remijem i minimalnom pobedom u Kardifu. Ipak, Remzi i Bejl su tada bili u naponu snage.

Možda te zanima