back to top

Fudbaleri Slobode otputovali na pripreme na Kupres

Drugi upravo čitaju

Ekipa Fudbalskog kluba “Sloboda” danas je otputovala na Kupres, gdje će nastaviti sa pripremama za sezonu koja počinje 16. jula.

Na Kupres su otputovala 23 prvotimca: Semir Bukvić, Kemal Osmanković, Haris Hasanović, Filip Erić, Eldar Mehmedović, Anes Mehić, Kemal Mujarić, Adi Alić, Kenin Devedžić, Muharem Ćivić, Emir Jusić, Alen Kurtalić, Said Husejinović, Harun H.Beganović, Ali Mahmud, Tarik Kapetanović, Kenan Delić, Tarik Saletović, Irman Sejmenović, Amar Pekarić, Jasmin Osmić, Saša Maksimović i novo pojačanje u redovima Slobode- Nikola Komazec.

Crveno- crni su u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici savladali ekipu Loznice rezultatom 3:2, a među strijelce se upisao i Sejmenović, koji je jučer odigrao debitantsku utakmicu za Slobodu.

Ekipa tuzlanske Slobode od danas će nastaviti sa pripremama na Kupresu.

Nikola Komazec, iskusni špic iz Srbije, dogovorio je dolazak u Slobodu. No, to nije sve. Kako saznaje portal Sportske.ba, na spisku putnika su još Jurica Grgeč i Senad Jarović.

Grgeč u Slobodu dolazi iz Varaždina, ima 29 godina i igra na poziciji zadnjeg veznog. Imao je i nekoliko angažmana u Armeniji, Izraelu, Kipru…

Sa druge strane, Senad Jarović je napadač, koji je posljednji angažman imao u rumunskom Petrolulu, za koji je postigao četiri pogotka.

Jarović i Grgeč trebali bi se Slobodi priključiti na pripremama, pošto iz Tuzle nisu krenuli sa ekipom na Kupres.

gol.ba

Možda te zanima