back to top

Fudbala na kapaljku, a košarka u prvom planu

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu današnjih zanimljivih utakmica a najbolje kvote su u Mozzartu

EFES – REAL MADRID, 18.30, (Košarka, Evroliga) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Real je drugi, bio je moćan saveznik ko je tipovao na ovaj klub, međutim u poslednje vreme kao da gubi dah trkajući se sa Barselonom. Međutim, na meču s Milanom oni su iz X ishoda na produžetke pobedili Olimpiju Milano, a zatim su bili bolji od Liona. Može Efes da im zapreti na svom parketu, uprkos porazu na poslednjem meči para, koji je u septembru okončan sa 82:69.

ALBA BERLIN – BARSELONA, 20.00 (Košarka, Evroliga) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Alba se sasvim solidno ponaša, ali protiv Barse koja očigledno ambiciozno juri evroligašku titulu njighove šanse se svode na minimum. Videli smo kako to Španci rade sa Crvenom zvezdom u prošlom kolu, kada su Beograđane dobili sa 82:70, tako da nema razloga da isti tretman ne primene i u Berlinu. Poslednji put na meču para bili su brutalni i slavili sa 96:64.

PANATINAIKOS – BAJERN, 20.00, (Košarka, Evroliga) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nismo verovali, pa ipak u Bundesligi se desilo da Andrea Trikijeri dozvoli Bonu da Bavarce presliša sa 96:61. Moglo je to i bolje sa Jaramazom i Ličićem, a čini se da Nemci na tom meču nisu forsirali kako bi se sačuvali za Panatinaikos koji je vezao tri poraza u Evroligi. Sve u svemu, Bajern je favorit, a igre koje se tiču broja koševa u fokusu meča.

Možda te zanima